Hit of Shit: André Hazes Jr. – Wat Is De Waarheid

Voorloper album met bijdragen van o.a. Joost Marsman en Diggy Dex

Bij het Hollandse lied kom je als blog met jongeren als voornaamste publiek al gauw in de problemen. Wat kan je ermee? Dat geldt niet voor André Hazes Jr.

Hij voegt de nodige frisheid aan het genre toe waardoor hij meer dan alleen oudere generaties aanspreekt. Dat ligt in zijn vocale gelaagdheid. Die Hazes-emotie. En dat André er steeds aantrekkelijker uit gaat zien helpt allicht ook.

André brak in 2014 definitief door in De Beste Zangers van Nederland met Ik Leef Mijn Eigen Leven. Sindsdien lanceerde hij succesvol twee originele singles. De clip bij het nummer Leef gaat op YouTube zelfs al over de 2,5 miljoen views.

De single Wat Is De Waarheid nu is wederom een geweldige release. Het is de voorloper van André’s nieuwe album dat op 11 maart a.s. uitkomt. Aan die plaat hebben onder meer Joost Marsman, Bram Koning, Diggy Dex en Thomas Berge meegeschreven. De productie is in handen van Edwin van Hoevelaak.

Wat Is De Waarheid op SpotifyDeezeriTunes

André Hazes Jr. - Wat Is De Waarheid

Loading ... Loading ...

Video: Wat Is De Waarheid (official audio)

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Hit of Shit: André Hazes Jr. – Wat Is De Waarheid

 1. tammer

  Leuk hoor 12.000 views in een week. Maar de nieuwe Ronnie Flex en Lil Kleine halen sinds gisterenbijna 300.000 kliks in de eerste dag op met hun aankomende monsterhit: https://www.youtube.com/watch?v=JUmkNBigKBg Ultieme popmuziek.

    /   Reply  / 
  1. Johan van de Velde

   Tammer, je sleept echt iedere keer Flex met de haren erbij.

   Kon je nou niet even wachten tot Marcus met een artikeltje over de LiL Kleine single komt?

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>