Hit of Shit: John Coffey – No House for Thee (video)

Humaniteit in harde punkrock, confronterende teksten en beelden

De Utrechtse punkrockband John Coffey werd in 2002 opgericht en is een graag gezien gast op festivals en bij 3voor12. De bandnaam is een verwijzing naar het personage uit de film The Green Mile, naar de boekenserie van Stephen King.

Morgen komt de nieuwe EP A House for Thee uit. In de videoclip bij de single No House for Thee zie je beelden van een vluchtelingenkamp en asielzoekers. Een humane boodschap in confronterende teksten en snoeiharde muziek.

No House for Thee op SpotifyDeezeriTunes

John Coffey - No House for Thee

Loading ... Loading ...

Videoclip: No House For Thee

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>