Mitch Lodewick eerste halvefinalist in Idols 2017

#Idols • Videoclips gelanceerd • YouTube-views tellen mee in uitslag

De 17-jarige Mitch Lodewick is woensdag door de jury veiliggesteld voor de halve finale in het zesde seizoen van Idols. De overige vier talenten moeten strijden voor sms’jes en YouTube-views. Er valt er woensdag weer eentje af.

De finale komt in zicht en met het lanceren van videoclips wordt dit seizoen van Idols meteen een stuk interessanter om op NLpop te bespreken.

Mitch is dus veilig. Verder zijn nog in de race: Bram Boender, Julia van Helvoirt, Jahlynn Kalkman en Renee Schnater. Je kan stemmen door hun voornaam te sms’en naar 3131 en ook de aantallen views van hun clips tellen mee:

Bram Boender – Stand By Me
Julia van Helvoirt – De Liefde Van Je Vrienden
Jahlynn Kalkman – Shoutout To My Ex
Renee Schnater – In The Name Of Love

De jury koos er unaniem voor om Mitch met zijn liedje Voorzichtig zeker te stellen. Het is een Nederlandstalige versie van Mercy van Shawn Mendes.

Mitch Lodewick - Voorzichtig

Loading ... Loading ...

Videoclip: Voorzichtig

Halve finale Idols 2017 op woensdag 12 april. De finale een week later. Dan weten we wie de opvolger wordt van Jamai, Boris, Raffaëla, Nikki en Nina.

facebook share facebook share

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Mitch Lodewick eerste halvefinalist in Idols 2017

 1. Yoshi

  Wat een domme editie.
  Heb het gisteren voor het eerst gekeken en snapte er weinig van…

    /   Reply  / 
 2. Vinn

  Eigenlijk is het best oneerlijk, het is niet zo dat kandidaat helemaal zelf zijn of haar videoclip moest maken, alles voor bedacht. Renee had dan wel het beste liedje maar ook het zwakste concept en kon eigenlijk nooit winnen. Mitch had het precies andersom.

  Moet zeggen dat ik het lastig vind wie er van de 4 gaat afvallen, Julia is volgens mij torenhoge favoriet met haar NL talig (walgelijk).

    /   Reply  / 
 3. Love Music

  Sowieso een kansloze missie voor de huidige kandidaten. De huidige Idols reeks wordt heel slecht bekeken. Waarschijnlijk de lastste reeks en wordt de stekker er voorgoed uitgetrokken.

    /   Reply  / 
  1. Johan van de Velde

   Ja, jij was sowieso meer een fan van de eerdere Idols-reeksen, toch?
   :)

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>