Album Top 100: Caro Emerald blijft ruim op 1

Voor de tweede week voert Caro Emerald de Album Top 100 aan. Sterker nog; Deleted Scenes from the Cutting Room Floor heeft zijn voorsprong op de nummer 2 zelfs iets weten uit te bouwen. Massive Attack is de hoogste binnenkomer terwijl Lisa Lois oprukt met het album Smoke. Dat dreigt zelfs het langst genoteerde debuutalbum van een winnaar van een tv-talentenjacht te worden.

De top 10:

1 (1) Deleted Scenes from the Cutting Room Floor – Caro Emerald
2 (2) I Dreamed a Dream – Susan Boyle
3 (6) Crazy LoveMichael Buble
4 (3) MamaséK3
5 (-) Heligoland – Massive Attack
6 (7) Smoke – Lisa Lois
7 (4) The Element of Freedom – Alicia Keys
8 (11) For Bitter or Worse – Anouk
9 (14) Honderd uit een – Paul de Leeuw
10 (10) 19 – Adele

Nog even een speciale vermelding voor Adele, die met 19 nu 104 weken (oftewel 2 jaar) in de Album Top 100 staat genoteerd. Ondanks de hoge noterin zal 19 waarschijnlijk naar de back catalogue verdwijnen komende week.

Waar Kane met de single No Surrender nog altijd hoog in de singles charts staat, gaat het gelijknamige album iets onderuit; die zakt van 8 naar 12. Verder is Jurk uit de top 10 gezakt met het album Avondjurk; van 5 naar 13. Kyteman gaat van 9 naar 14 met The Hermit Sessions.

Nick & Simon brengen de nieuwe single Door Jou exclusief uit in België. Daar moet nog gewerkt worden aan de supersterrenstatus. Nederland krijgt even geen nieuwe single, toch gaat het album Luister deze week flink omhoog; van 50 naar 31.

Acda & De Munnik scoren voor het eerst sinds jaren een dikke hit met Eva. Deze week stijgt het plaatje zelfs naar 4 in de Single Top 100. Het album Jouw Leven Lang Bij Mij profiteert daarvan en gaat omhoog van 68 naar 35.

De overige NL nieuwe binnenkomers:

68. Slingers en Ballonnen – Esther Groenenberg
92. Feestje Bouwen – Gebroeders Ko

De hele Album Top 100 vind je hier

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>