O’G3NE nieuw op 3 in Single Top 100

Songfestivalnummer Trijntje Oosterhuis binnen op de zevende plaats

Meidengroep O’G3NE uit The Voice of Holland komt binnen op de derde plaats in de wekelijkse Single Top 100. Ed Sheeran en Hozier staan net als vorige week op de eerste en tweede plaats. Een hele sterke prestatie van Lisa, Amy & Shelley.

Want tegenwoordig tellen niet alleen downloads en verkopen mee in de Single Top 100, maar ook streams. Daardoor is de lijst minder hypegevoelig geworden. Voor een topnotering moet een nummer in de breedte goed scoren.

Single Top 10

1. Ed Sheeran – Thinking Out Loud
2. Hozier – Take Me To Church
3. O’G3NE – Magic
4. Mariah Carey – All I Want For Christmas
5. Mr. Probz – Nothing Really Matters
6. David Guetta ft Sam Martin – Dangerous
7. Trijntje Oosterhuis – Walk Along
8. Yellow Claw ft Ayden – Till It Hurts
9. Mark Ronson ft Bruno Mars – Uptown Funk
10. Sam Smith – I’m Not The Only One

Ook de andere finalisten uit The Voice of Holland bereiken de lijst, maar blijven een heel stuk achter O’G3NE. Sjors van der Panne komt met In Het Zicht Van De Haven binnen op de 19de plaats, Guus Mulder met The Story Behind The Song op de 35ste, en Emmaly Brown met Stay Or Go op de 46ste plaats.

Onze inzending voor het Eurovisie Songfestival 2015, Walk Along van Trijntje Oosterhuis, komt binnen op een respectabele zevende plaats. Het Songfestival vindt plaats in mei, dus Trijntje heeft nog een paar maanden. Bijvoorbeeld Birds van Anouk kwam pas op 1 in de Single Top 100 nadat zij de finale had gehaald.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>