Hardwell heerst hard in Album Top 100

Debuutalbum United We Are staat in 45 landen in de iTunes-charts

Na de release zat het er al dik in dat het nieuwe album van Hardwell ook meteen zijn eerste nummer 1 in de Nederlandse Album Top 100 zou gaan worden. Met overmacht grijpt de regerend nummer 1-dj van de wereld de toppositie.

United We Are staat momenteel in 45 landen in de iTunes-charts. Ook in grote landen als de Verenigde Staten, Rusland, het Verenigd Koninkrijk, Indonesië, Turkije, Duitsland, Italië, Canada, Brazilië, noem maar op. Een topprestatie! Wereldwijd doet alleen de nieuwe plaat van Björk het nog ietsje beter.

NL Album Top 10

1. Hardwell – United We Are
2. Kensington – Rivals
3. Anouk – Paradise And Back Again
4. Soundtrack Frozen (Dutch Version)
5. Ed Sheeran X (Multiply)
6. Django Wagner – Samen… Live In Concert
7. Hozier – Hozier
8. Sam Smith – In The Lonely Hour
9. Dotan – 7 Layers
10. Björk – Vulnicura

Verder nieuw in de bovenste helft van de lijst: Katzenjammer met Rockland (24), Angela Groothuizen met Eeuwige Jeugd (31), Papa Roach met F.E.A.R. (32), Sue The Night met Mosaic (35), Bethel Music met We Will Not Be Shaken (41), Echosmith met Talking Dreams (46) en Gov’t Mule met Sco-Mule (48).

De nieuwe Nederlandstalige albums van Stef Bos en Sjors van der Panne vallen net buiten de bovenste vijftig. Bij de runner-up in The Voice of Holland gaat het overigens om zijn debuutalbum Eén Nacht uit 2011. Die is dus niet echt nieuw.

Video: FaceCulture interview met Hardwell (3 minuten)

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Hardwell heerst hard in Album Top 100

  1. @lbert

    Hij staat in 50 landen in de I- Tunes charts, met de cd en dan nog in diverse landen met diverse singles, knappe prestatie !!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>