Volledig Nederlandse top 4 in nieuwe Album Top 100

Lil Kleine, André Hazes Jr., Nielson en Anouk voeren albumlijst aan

Veel Nederlandse producties bovenaan in de nieuwe Album Top 100. Anouk zakt van de eerste naar de vierde plek met Queen For A Day terwijl Lil Kleine met WOP terug is op 1. Nieuw op de plaatsen 2 en 3 zijn André Hazes Jr. en Nielson.

Ook de hiphoppers van SBMG en Paul de Munnik doen uitstekende zaken met nieuwe noteringen in de top 10 van de albumlijst. Als we K3 meetellen dan komen zeven van de tien bestverkochte albums deze week uit de Lage Landen.

Album Top 10

1. Lil Kleine – Wop!
2. André Hazes Jr. – Leef
3. Nielson – Weet je wat het is
4. Anouk – Queen For A Day
5. Justin Bieber – Purpose
6. SBMG – Richting kraaie
7. Adele – 25
8. Paul de Munnik – Nieuw
9. Coldplay – A Head Full Of Dreams
10. K3 – 10.000 luchtballonnen

Lager in de lijst vinden we nieuwe platen van onder anderen Henk Dissel, A Balladeer, De Kraaien, Ares en Haty Haty (project Blaudzun en David Douglas).

In de Single Top 100 weinig veranderingen ten opzichte van vorige week. De top 3 is onveranderd. Mike Posner staat nog steeds bovenaan. De hoogste nieuwe notering is Dangerous Woman van Ariane Grande op 26. Dj- en producer Martin Garrix komt met Now That I’ve Found You binnen op 73.

Hit of Shit: André Hazes Jr. – Wat Is De Waarheid (video)
Briljante actie: Nielson lanceert plotseling album (video)
Hit of Shit: Anouk – Run Away Together (video)

Video: André Hazes Jr. Leef (officiële album sampler)

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Volledig Nederlandse top 4 in nieuwe Album Top 100

  1. tammer

    SBMG zou ik zelf tegenwoordig meer onder de categorie POP rangschikken (ze zijn 4 jaar geleden wél als rappers begonnen) . Ook volledig verdiend dat hun album goed verkoopt wat op de streamings zaten ze al voortdurend in de top 5 sinds begin 2015. Hier is de sampler van hun cd: https://www.youtube.com/watch?v=PG2Mx3qrvRQ

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>