Lucas & Steve scoren in Top 40 en Mega Top 50

Up Till Dawn (On The Move) blijft wat achter in Single Top 100

Met de single Up Till Dawn (On The Move) van het Nederlandse dj- en producersduo Lucas & Steve is momenteel iets bijzonders aan de hand.

Het nummer zakt deze week een plekje (van 19 naar 20) in de Single Top 100 maar stijgt in de Mega Top 50 naar de zesde plaats, en in de Nederlandse Top 40 staat Up Till Dawn (On The Move) inmiddels zelfs tweede, na Despacito.

In de Single Top 100 scoren hiphoppers Lil Kleine, Boef, Jebroer, Ronnie Flex en SBMG beter, en ook There For You van Martin Garrix en Troye Sivan staat een aantal plaatsen hoger, maar in de Mega Top 50 en de Top 40 leveren Lucas & Steve de best scorende Nederlandse single van dit moment af.

Zulke verschillen hangen samen met hoe de hitlijsten worden samengesteld, maar dit is een markant geval omdat het hier om een potentiële zomerhit gaat.

Internationaal is al vrij duidelijk dat Despacito van Luis Fonsi de grootste zomerhit van 2017 wordt, maar welke Nederlandse productie zal dit jaar die officieuze titel dragen? Deze track van Lucas & Steve maakt een goede kans!

Up Till Dawn (On The Move) bevat een melodie uit de dance-klassieker On The Move (2001) van Barthezz. Een cover kunnen we het echter niet noemen. Lucas & Steve hebben er een compleet andere nummer van gemaakt.

Lucas & Steve - Up Till Dawn (On The Move)

Loading ... Loading ...

Videoclip: Up Till Dawn (On The Move)

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>