Nieuw record voor Lil Kleine in Single Top 100

Op 1 in Single en Album Top 100 • Op 2 in Top 50 • Op 7 in Top 40

Rapper Lil Kleine heeft een nieuw record gevestigd. Alle 21 tracks van zijn album Alleen staan deze week genoteerd in de Single Top 100. Nog nooit stonden zoveel nummers van hetzelfde album in de singles-chart.

Het was dus een slimme move van Kleine om, vorige week vrijdag, zijn nieuwe plaat Alleen al zo gauw na de release uit te breiden met tien extra bonustracks. Hij staat ook deze week weer op de bovenste positie in de Album Top 100.

Een dubbelklapper voor Lil Kleine in de Single Top 100 en Album Top 100, maar hoe zit het in de andere twee grote hitlijsten van Nederland?

In de Top 40 stijgt zijn single Krantenwijk (met Boef) naar de zevende plaats. Hier staat Up Till Dawn (On The Move) van Lucas & Steve, als hoogste NL-productie, nog steeds op de tweede plek, en Despacito op de eerste.

Despacito van Luis Fonsi is ook nog steeds de nummer 1 in de Mega Top 50, en hier stijgt Krantenwijk naar de tweede plaats. 3FM meldt trouwens dat het in de Mega Top 50 nog nooit eerder is voorgekomen dat er zo weinig nummer 1-hits in de eerste helft van het jaar waren. In zes maanden slechts drie.

Loterij van Lil Kleine met Ronnie Flex is deze week – op de tweede plaats – de hoogste nieuwkomer in de Single Top 100. Het wordt interessant om te zien wat er volgende week gaat gebeuren in de charts. Zal het Lil Kleine lukken om ook in de Top 40 en/of Mega Top 50 de toppositie te veroveren?

Videoclip: Loterij

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>