Ch!pz stijgt verder in Duitsland en sleutelt al aan nieuwe kraker

Dit weekend maakten we er al melding van dat Ch!pz weer hoge ogen gooit in de Duitse charts. Het nummer 1001 Arabian Nights is er vorige week op 4 binnengekomen, en stijgt deze week zelfs door tot de 3de plaats. Maar de Duitsers lopen achter. Daar moet de volgende hit One, Two Three nog uitkomen terwijl voor de Nederlandse markt alweer een nieuwe single in voorbereiding is. En voor die gelegenheid krijgen de tienduizenden fans van Ch!pz de kans om een glansrol te spelen.
Voor de nieuwe, nog titelloze single kunnen kids van 16 jaar en ouder namelijk een poging doen om in de videoclip mee te spelen. Er staat geen vergoeding tegenover en het betekent waarschijnlijk ellenlang wachten, maar dan krijgen ze wel de kans om hun idolen te ontmoeten en als één van de eersten de nieuwe hit van Ch!pz te horen. Tieners die kans willen maken kunnen een mailtje sturen naar [email protected]

Zie ook:
- Ch!pz scoort weer kneiter van een hit in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland
- Ch!pz beste band in Duitsland. Volgens de kids dan

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>