Ch!pz investeert in verkoop met gratis verzamelalbum

Nu de levenscyclus van Ch!pz zijn einde nadert – de popgroep draait immers al drie jaar mee en de leeftijdskloof tussen fan en groep wordt steeds groter – moet er iets verzonnen worden om de liefhebber aan de band te binden. En dat is er gekomen in de vorm van een Ch!pz-verzamelalbum. Gisteren werd het document gratis verspreid. Heel leuk en aardig natuurlijk, maar het is wel de bedoeling dat de 35.000 houders van zo’n album straks grif betalen om het album te vullen.
Want er kunnen heel wat geluidsdragers in het album. Wie zijn verzameling compleet wil krijgen, dient twee singles (waaronder de nieuwe hit Gangster Town), twee mini-albums en een dvd te kopen. Daarnaast kan het album gevuld worden met plakplaatjes, die vermoedelijk per zakje verkocht worden. Zodat je een hele zooi dubbele plaatjes hebt, voordat je alle stickers bijeen hebt.

Ach, misschien zie ik het ook wel te zuur allemaal. In een tijd waarin muzikanten zich beklagen over inkomstenderving door downloaden, is het leuk als een artiest iets extra’s doet om verkoop te stimuleren. Alleen vormen de fans van Ch!pz niet de meest kapitaalkrachtige doelgroep. Het zou me dan ook niet verbazen als de dvd of een mini-album verschijnt rond de zomervakantie of sinterklaas. Zodat de ouders hun kind kunnen verwennen met Ch!pz.

Zie ook:
- Ch!pz zet de bloemetjes buiten
- Chipz aan het knäckebrød
- Ch!pz stijgt verder in Duitsland en sleutelt al aan nieuwe kraker

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Ch!pz investeert in verkoop met gratis verzamelalbum

 1. bouchra

  ik vindt bhet tegek
  ik ben chipz hun grootste fan
  egt waar ik ben 10]
  kom eens langs chipz
  ik wil julie egt zien zo graag
  ik hou van julie (i love chipz!!!!)
  go go go ga zo door

  met meer lietjus
  stuur mij berichtjuh en dat maak ik lietjuh boor julie
  als julie willen
  I LOVE CH!PZ !!!!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>