Ch!pz krijgt eigen tv-programma

Misschien was het wel onvermijdelijk. Je bent een tienerband en scoort internationaal succes. Maar door alle drukte die dat met zich meebrengt, is het moeilijk om alle fans evenveel aandacht te geven. Wat doe je dan? Juist, je zoekt een manier om met weinig tijd de fans toch te geven wat ze willen. Bijvoorbeeld via een tv-programma. Momenteel wordt er druk gesleuteld aan een eigen televisieplatform voor Chipz.

Bedenker van Ch!pz en platenmaatschappij Glam Slam heeft het idee bedacht, zij hebben nu een reclamebureau ingeschakeld om op zoek te gaan naar de juiste partners, meldt vakblad Muziek en Beeld. In de komende maanden moet er meer duidelijk worden over het programma. Dat doet vermoeden dat Chipz op tv nog minstens tot de winter zal duren.

Waarschijnlijk zal Ch!pz een samenwerking aangaan met tienerzenders als Nickelodeon of Jetix. Daar waren ook al soaps rondom Kus en Bad Candy te zien. De Tros zou ook nog een optie zijn, aangezien Ch!pz daar al een special heeft uitgezonden. Bovendien is de Tros erg succesvol bezig met Topstars.

Ch!pz is echter nog vele malen populairder dan Topstars. De nieuwe single van Ch!pz, Gangstertown, stijgt deze week met superstip door naar de top 3 van de Single Top 100.

Zie ook:
- Ch!pz investeert in verkoop met gratis verzamelalbum
- Toppers tuimelen uit top 10
- Ch!pz zet de bloemetjes buiten

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Ch!pz krijgt eigen tv-programma

 1. gabrielle

  Heyzzz.. Chipzz
  jullie Nieuwe single is egt om aan te horen egt heeel mooi
  je gaat er egt op staan swingen en zingen ook :P :P
  tis egt heeel mooi vooral Rach-el en Chilla

    /   Reply  / 
 2. kaatje

  hihi

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>