Ernst, Bobbie & De Rest in voetsporen Coole Piet

Het Jetix-programma De Club van Sinterklaas komt er weer aan! Dit jaar heet het avontuur De Grote Onbekende. Alleen zal het bijbehorende liedje niet worden gezongen door Coole Piet. Hij heeft wegens een zakelijk geschil de club van Sinterklaas helaas moeten verlaten. Maar kindervrienden Ernst, Bobbie & De Rest volgen hem op.

Zij zullen dit jaar de officiële single bij De Club van Sinterklaas verzorgen, welke op 27 oktober verschijnt. Diezelfde dag komt ook de cd met de liedjes uit De Club van Sinterklaas 2008 uit. Hierop staan nog wel enkele liedjes van Coole Piet die in het verleden al zijn opgenomen.

Coole Piet is razendpopulair bij de jeugd. Zijn liedjes gingen altijd rechtstreeks naar de top van de hitlijsten. Eens zien of Ernst, Bobbie & De Rest hetzelfde weten te doen.

Zie ook:
- Coole Piet redt het niet tot de eerste plaats
- Sinterklaas deed het liefst Anouk cadeau

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Ernst, Bobbie & De Rest in voetsporen Coole Piet

 1. sandy

  sorry dat ik dit zeg maar ik vind dat ernst & bobbie zeker niet zo populair is als diego (coolepiet),
  mijn mening is dat diego (coolepiet) moet blijven.
  ik mag dan wel al 18 zijn maar ik kijk nog steeds naar de clup van sinterklaas en mijn lievelings piet is diego (coolepiet),
  ik kijk er elke jaar weer met alle plezier ernaar!
  ook weer met een reden: ik speel zelf piet (met de gekste namen zoals de snoepjespiet en krijg namelijk veel vragen of het goed zou gaan aflopen en als sint dit probleempje al weet, hoe we ervoor zouden gaan zorgen dat wij de pieten alles onder controlle zouden krijgen en dan kan elk piet zonder twijfelen en na te denken een goed en gerust stellend atwoordt geven aan elk kind.
  even wat anders: van sommige krijg ik te horen dat binnenkort te toekomst sinterklaas helemaal niet meer gevierd zouden worden dit vind ik niet correct sinterklaas met zijn pieten moeten blijven ook in de toekomst dit is mijn mening. ik weet dat het geen echte feestdag is maar ieder kan er toch wat leuks van maken vooral voor de kleintjes en een piet zonder zijn / haar roe is toch niets piet moet piet blijven met roe want piet maakt de schoorsteen alleen maar schoon met de roe niets anders, de ouders die de kleintjes bang maken dat ze de roe zouden krijgen die moeten aangepakt worden dan kunnen ze nogal beter zeggen tegen de kleintjes als je nou niet lief doet en piet hoort / ziet het dan heb je de kans dat je mee moet naar spanje voor straf tot volgend jaar en dan houden ze vaak wel op en houden zich wel hopelijk aan de regeltjes.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>