K3 scoort platina met single Ma Masé

Ma Masé is de populairste single van K3 sinds tijden. De Nederlands-Belgische formatie staat al twee weken bovenaan de Single Top 100 en heeft nu een platina single gekregen. Dat betekent dat er meer dan 20 duizend stuks in Nederland zijn verkocht. Een groot deel daarvan komt voort uit fysieke verkoop; op basis van downloads only kwam K3 de week na de finale op 5 binnen in de hitlijst.

K3 heeft het edelmetaal dit weekend uitgereikt gekregen tijdens een show in Ahoy’. Ook in België gaat het de dames voor de wind, daar staat Ma Masé eveneens op 1. Daar is het pas de tweede keer dat K3 de singles charts aanvoert, in Nederland al voor de derde keer.

Het gelijknamige album Ma Masé verschijnt nog ruim voor de feestdagen.

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “K3 scoort platina met single Ma Masé

 1. Bazz

  Haha top voor de meiden :) Denk wel dat ze hierna niet z snel meer een nr 1 zullen scoren but who knows? :) van mij mag het met zo’n soort knaller!

    /   Reply  / 
 2. Cees

  Erg leuk voor de meiden! Ook leuk voor Josje om zoiets al direct mee te maken! Het was ook al wel te verwachten… Het nummer werd meerdere keren per aflevering van de gezellige vrolijke zoektocht ”K2 zoekt K3” laten horen. Hopelijk scoort hun volgende nummer net zo goed! Hopelijk gaat Studio100 ook hun nieuwe nummer goed promoten!

    /   Reply  / 
 3. Pingback: Goud en platina voor K3 met Mamasé in België | Nlpop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>