Nieuw album K3 platina uitgeleverd

Mamasé is het nieuwe album van K3, een dubbel-cd met de grootste hits en twaalf nieuwe liedjes. Het is ook het album waarop Josje Huisman voor het eerst is te horen. De plaat wordt nog net op tijd voor Sinterklaas en Kerst in de schappen gelegd en daar moet er een ware run op ontstaan. De drie meisjes hebben vandaag namelijk een platina plaat gekregen voor Mamasé. De single Ma Masé staat in Nederland nog altijd op de eerste plaats.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>