K3 ziet Alice in Wonderland goud worden

De meiden van K3 mogen weer edelmetaal in ontvangst nemen. Dit keer gaat het om Alice in Wonderland wat eind maart uitkwam. De plaat stond drie weken in de top 10 en volgens de platenmaatschappij zijn er al meer dan 25 duizend stuks van verkocht. Dat betekent goud.

Het vorige album, Mamasé, werd meervoudig platina in zowel Nederland als België.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>