Lucas wint The Voice Kids, bekijk zijn optredens

Ondanks zenuwen en baard in de keel een overtuigende winnaar

De 14-jarige Lucas van Roekel heeft zaterdag het vierde seizoen van The Voice Kids gewonnen. De zenuwen speelden een rol in de finale, en Lucas krijgt ook nog de baard in de keel, maar dat vond het stemmende publiek helemaal niet erg

Lucas’ bescheidenheid en uitstraling zijn een bijkomende reden voor zijn grote populariteit. En niet te vergeten zijn prachtige auditie met Year Of Summer. Lucas wint een studiebeurs van 10.000 euro en mag een eigen single uitbrengen.

Bekijk hieronder zijn winnende finale-optredens:

Ten Feet Tall

Against All Odds

Aanmelden voor volgend seizoen van The Voice Kids kan op thevoicekids.nl

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Lucas wint The Voice Kids, bekijk zijn optredens

 1. azalaia

  Ik gun het Lucas van harte dat hij als grote winnaar uit de bus is gekomen, maar als je alleen The Voice van iemand wil beoordelen, zoals dat programma ook bedoelt, dan had Robin uit het Marco Borsato team moeten winnen, want zij voert ook letterlijk de boventoon met haar legendarische It’s a man’s man’s world. Zoals zij dit zingt op haar leeftijd, zo kan niemand het en toch heeft men niet voor haar gekozen. In haar geval maakt dit niets uit, want haar stem is gehoord en gaat in rap tempo de wereld over en zij zal ook wel een cd gaan maken net zoals Joy, van Angela Groothuizen en wie weet komt er een prachtig lied uit van Robin en Joy samen, een ‘kippenvel’ lied.

    /   Reply  / 
 2. Henk

  Deze jongen heeft het zeker niet aan zijn kwaliteit van zingen te danken dat hij the Voice Kids gewonnen heeft. Dit klinkt behoorlijk beroerd. Ik heb de rest niet gehoord, maar dat moet dan wel erg slecht zijn geweest als dit sympathieke menneke heeft gewonnen.

    /   Reply  / 
 3. azalaia

  Die 2 meiden Robin en Joy van 14 waren veel beter, niet te vergelijken met Lucas, maar ik vermoed dat duizenden zo niet tienduizenden prille tienermeisjes massaal op dat leuke lieve koppie van Lucas hebben gestemd.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>