André Rieu verslaat De beste zangers van NL

Niet verwonderlijk; gisteravond was de concertregistratie van de razend populaire violist en dirigent André Rieu – na Studio Sport over het kampioenschap van Ajax – het best bekeken programma. De beste zangers van Nederland scoorde stabiel op Nederland 3.

André Rieu in de ArenA bereikte ruim 1,6 miljoen televisiekijkers. De eerste aflevering van De beste zangers van Nederland toont stabiliteit ten opzichte van eerdere seizoenen. 686.000 mensen stemden af op Nederland 3, wat op die zender een hele goede score is.

In een megaproductie toverde André de ArenA om tot een Weens paleis. Compleet met onder meer zijn Johann Strauss orkest, meer dan zeshonderd blazers, vijftig ijsdansers, honderd pipers, Mary Poppins en Jan Smit. Kortom, een spektakel van jewelste.

André Rieu in de ArenA is hier terug te kijken en De beste zangers van Nederland hier.
De optredens van De beste zangers staan ook op sterren.nl en de liedjes hier op iTunes.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>