Erop of eronder voor Guus Meeuwis?

Eind deze maand verschijnt er een nieuw album van Guus Meeuwis, genaamd Wijzer. Aanvankelijk was het de bedoeling Wijzer al eerder dit jaar uit te brengen, maar door het succes van Geef Mij Je Angst lukte dat niet.

Guus: "Ik genoot met volle teugen van alle drukte maar ondertussen moest ook
dit album af. Het was heel erg hard werken en het voelde soms alsof het
nooit zou lukken, maar gelukkig had ik een superteam om me heen." Zal dit album Guus aan blijvend succes helpen?Immers, de carrière van Guus Meeuwis kent een grillig verloop. Van de één op de andere dag is hij een superster door Het Is Een Nacht. Opvolger Per Spoor doet dat succes nog eens dunnetjes over, maar daarna blijven de hits uit. Of je moet Toen Ik Je Zag meetellen, het nummer gezongen door Hero voor de film All Stars.

Het is dat Meeuwis op de herdenkingsbijeenkomst van André Hazes dit nummer zong, anders was hij volgens mij nooit zo populair geworden als dat hij nu is. Ik ben dan ook benieuwd of hij met Wijzer dit succes weet vast te houden, of dat hij weer afglijdt.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Erop of eronder voor Guus Meeuwis?

  1. djairo

    guus meeuwis kan egt heel goed zingen bv armen open, hoe ik loopen moet, als ze danst, ik tel tot 3 ik heb heel veel cd van guus meeuwis

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>