Frans, hebt ge effekes voor mij?

Het ziet er naar uit dat we Frans Bauer definitief moeten gaan delen met de zuiderburen. Reallife-show De Bauers was in België al een doorslaand succes, het lijkt er nu ook op dat Frans zijn eerste monsterhit gaat scoren in België. Lekker Ding knalt deze week van 40 naar 9. Boven hem staat veel ouwe meuk, dus het zou zomaar kunnen dat hij volgende week met superstip de top drie binnendendert.Ondertussen staat zijn vorige single, Heb Je Even Voor Mij, ook nog steeds in de hitlijst. Dat nummer kwam opnieuw in de belangstelling door de uitzendingen van De Bauers. Kreeg het nummer eerder nauwelijks voet aan de grond, het nummer heeft nu vijf weken onderin de top 10 gestaan. Deze week zakt Heb Je Even Voor Mij van 17 naar 23.

In Nederland doet Lekker Ding het overigens ook erg verdienstelijk; hier kwam het nummer vanuit het niets op 2 binnen.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>