De naam is Smith, Jan Smith

In eigen land scoort Jan Smit de ene na de andere Nederlandstalige hit, bij de Oosterburen doet hij het niet onverdienstelijk in het Duits. Maar het lijkt er op dat het Volendamse idool zijn grenzen wil verleggen. Want op de nieuwe single Hoe Kan Ik Van Je Dromen zingt Smit drie Engelstalige b-kantjes vol. Het betreft hier covers van de Cats-nummers One Way Wind, Be My Day en Vaya Con Dios. Het schijfje ligt pas 24 februari in de winkels. En b-kantjes zijn natuurlijk een ultieme gelegenheid om uit te testen hoe het Engelstalige materiaal aanslaat. Als dat nou heel positief is, kan Smit gerust die nieuwe markt verder aanboren. En dan hoeft hij zich niet te beperken tot binnen de landsgrenen. Afijn, dat is toekomstmuziek. Eerst maar eens zien of Hoe Kan Ik Van Je Dromen het succes van de gouden single Laura kan evenaren.

Zie ook:
- Vrijgezelle Jan Smit in eigen kledinglijn naar Olympische Spelen
- Ja hoor! Ook België is om voor Jan Smit

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “De naam is Smith, Jan Smith

 1. francine burema

  word je van liedjes bijvoorbeeld die over laura, niet een beetje verdrietig?
  ik zag namelijk een keer bij top of the pops
  dat je moest huilen.of was dat van blijschap?

    /   Reply  / 
 2. bianca

  hoi jan ik had een vraag waarom er geen foto’s van jou zijn mijn beste vriendin zussje is helemaal gek van jou help pleas

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>