Palingsound-sensatie The Pietels terug met kermishit

De Volendamse kermis zit er weer aan te komen. Heel Volendam rukt uit voor enkele dagen van vertier en op het einde een muzikale wedstrijd. Het gerucht gaat dat het Magical Trio weer terugkeert met een nieuwe kraker en dat hebben The Pietels niet op zich laten zitten. “De ruzies zijn bijgelegd, en de heren bewijzen na lange tijd nog steeds dat zij beschikken over gouden kelen. Geniet van hun eerste afscheidssingle Pietels in the Sky”, luidt het mysterieuze bijschrift.

Zelf ben ik nooit op de Volendamse kermis geweest, maar naar verluidt zijn The Pietels toch wel een begrip. Enkele jaren terug waren ze er legendarisch met The Pietels on Stereo, helaas onvindbaar op YouTube.

Het heeft er voor de leek alle schijn van dat de 3js schuilgaan achter The Pietels. Op hun Twitter valt te lezen: “En ook Simon compleet ondersteboven van de nieuwe clip van Volendams beste band!” En: “De Pietels zijn ooit begonnen als Piet Veerman look-a-likes maar willen daar nu niets meer van weten. Ze zijn de Frans Duijtsen van Volendam”

Muzikaal heeft het veel weg van BZN’s Rocking the Trolls (het intro) en Piet Veerman / The Cats. Palingsound ten top! En ongetwijfeld een gangmaker op die Volendamse kermis. Misschien dit jaar maar eens als jas gaan kijken?

Bekijk The Pietels in the Sky:

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Palingsound-sensatie The Pietels terug met kermishit

  1. Zetzetp er

    Rockking the trols? Sailing home komt beter in de buurt. Gezien het ‘The Pietels’ zijn…..

      /   Reply  / 
  2. Pingback: Palingpleuris breekt uit: Ruzie The Pietels, Volendam rouwt | Nlpop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>