Jan Smit in ziekenhuis, alle optredens deze week afgezegd

Jan Smit had gisteren beter toch niet kunnen optreden bij Marco & Friends. Hoewel iedereen enorm genoten heeft van zijn optreden, is het na afloop misgegaan. Jan stond vol met pijnstillers op het podium om een oorontsteking te onderdrukken. Na afloop kwam er bloed uit zijn oor, meldt RTL Boulevard. Vanochtend is hij opgenomen in het ziekenhuis met een gehoorgangontsteking. Alle optredens tot en met zondag zijn afgezegd. Dus ook vanavond bij Marco & Friends.

Volgens manager Jaap Buijs slaapt Jan nu erg veel: “Jan is op zijn Hollands gezegd helemaal naar de kloten.” Jan ging meteen na het optreden gisteravond naar de huisarts. “De dokter liet hem niet meer naar huis gaan. De normale antibiotica hielpen niet. Nu krijg hij een ander soort via een infuus, zodat het oor sneller geneest. Volgens de dokter moet Jan donderdag weer opknappen, maar hij moet zeker tot woensdag rust houden.”

Verschrikkelijk nieuws natuurlijk, heel erg beterschap gewenst. En hopen op een goede afloop.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Jan Smit in ziekenhuis, alle optredens deze week afgezegd

  1. Pingback: Frank Boeijen en verrassingsact bij tweede Marco & Friends | Nlpop

  2. Pingback: Joling vervangt Jan Smit op Megapiratenfestijn in RAI | Nlpop

  3. Pingback: Jan Smit reageert goed op antibiotica kuur | Nlpop

  4. Pingback: Jan Smit was tijdelijk doof aan één oor | Nlpop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>