Geen videoclip bij duet André Jr en Roxeanne Hazes

X Factor-winnaar Jaap van Reesema is in een felle strijd verwikkeld om de nummer 1-positie met Guus Meeuwis & Marco Borsato. Maar er is nog een derde kanshebber voor de hoogste positie in de hitlijst: André Jr. en Roxeanne Hazes met hun duet Soms Doet ‘t Zo’n Pijn. Afgelopen vrijdag is het nieuwe liedje in roulatie gegaan en het tweetal zou wel eens voor verrassingen kunnen zorgen in de hitlijst.

Hoewel de single in deze tijd dus wel wat extra promotie kan gebruiken, ziet het er niet naar uit dat Drétje en Roxeanne een videoclip opnemen bij Soms Doet ‘t Zo’n Pijn.

Soms Doet ‘t Zo’n Pijn is een nummer in de stijl van hun overleden vader André Hazes. Het is bijna griezelig hoe zeer de stem van André Jr. lijkt op die van zijn vader. De twee stemmen van Roxeanne en André Jr. kleuren verder prachtig samen.

Het nummer is afkomstig van een nieuwe cd die op 23 september verschijnt: Van Jou, Voor Jou. Hierop zingen de kinderen allebei een aantal van hun favoriete Hazes-liedjes. Soms Doet ‘t Zo’n Pijn is nieuw geschreven door Rosetty de Ruiter, die ook met André Hazes samenwerkte.

André Jr in RTL Boulevard: “We konden het niet goed eens worden wie dit nummer mocht inzingen, Roxeanne of ik. Totdat we op het idee kwamen om er een duet van te maken.”

Beluister Soms Doet ‘t Zo’n Pijn:

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Geen videoclip bij duet André Jr en Roxeanne Hazes

 1. Tja

  Wat een vreselijk stel!!

    /   Reply  / 
 2. BoycotIdols

  Neeheeee! Heb je hun ook weer.

    /   Reply  / 
 3. @lbert

  geen video, ooo god zij dank !!!
  En dit komt toch hopelijk niet op nr.1 mag ik hopen !!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>