Thomas Berge ontmoet Loes Knappert in Ushi & Loesie

Een nieuwe zaterdag een nieuwe Ushi & Loesie. En dus ook een nieuwe artiest die in de maling wordt genomen door Wendy van Dijk, die voor de gelegenheid gekleed en gegrimed gaat als Loes Knappert. Dit keer is het de beurt aan Thomas Berge. De zanger heeft eerder dit jaar onthuld een drugsverleden te hebben en de Amsterdamse Loesie is vast brutaal genoeg om daar eens even naar te gaan vissen.

De nieuwe single van Thomas, Niets Te Veel, komt dit weekend overigens binnen op 14 in de Single Top 100.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>