Frans Duijts verrast door gouden album

Frans Duijts heeft een hit te pakken met Alles Met Je Delen, zijn derde studioalbum. De plaat is vorige week officieel verschenen, kwam dit weekend binnen op 2 in de Album Top 100 (alleen Bruce Springsteen verkocht meer geluidsdragers) en is nu ook bekroond met de gouden status. Van Alles Met Je Delen zijn meer dan 20 duizend stuks uitgeleverd. Duijts kreeg zijn edelmetaal uit handen van de broers Dean en Ben Saunders. “Het is onvoorstelbaar dat ik na een week al met goud in handen sta”, aldus de reactie van Duijts.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>