Hit of shit: Sinharaja feat. Linda Estelle – Hold On (video) // Nederlandse dj's

En zo lijken alle zangeressen van de dance-duo’s uit de jaren ’90 weer op te duiken. We hadden natuurlijk al de glorieuze comeback van 2 Unlimited en ook Desirée van 2 Brothers from the 4th Floor is bezig met nieuwe muziek. Nance is nog dagelijks te zien bij SBS 6 en nu is ook Linda Estelle van T-Spoon weer in de spotlights te bewonderen. De Nederlandse deejay Sinharaja benaderde Linda voor de vocals op zijn track Hold on. Dat nummer begint nu aan populariteit te winnen.

Hold On is namelijk al in juli beschikbaar gekomen, maar staat sinds enkele weken nu ook op de playlist bij TMF. Meer radiozenders zouden het nummer oppikken. Bovendien zou Hold On ook gebruikt gaan worden onder het SBS-programma Autosport.

Genoeg over de marketing rondom Hold On, over wat voor soort nummer spreken we nu eigenlijk? Een pittige trance-track met enorme hitgevoeligheid, zou ik zeggen. Uitstekend voor bij Radio 538 maar ook voor in de hitlijst. De videoclip lijkt geïnspireerd door het werk van Lady Gaga, als je kijkt naar de styling en dansmoves. Weliswaar niet zo goed als het origineel, maar wel fraai gedaan.

Van mij mag het wel gaan gebeuren met Hold On. Sowieso beschikt Linda Estelle over een heel herkenbaar stemgeluid dat ook nog eens waanzinnig lekker klinkt. Dat in combinatie met deze sterke productie en we kunnen los.

Sinharaja feat. Linda Estelle - Hold On

Loading ... Loading ...

Bekijk de video:

facebook share facebook share

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Hit of shit: Sinharaja feat. Linda Estelle – Hold On (video)

 1. Jeroen

  Heerlijk nummer! Zo blij dat alle zangeressen uit de 90ties weer opduiken.. Love eurodance :)

    /   Reply  / 
 2. Katinka

  Heel gaaf nummer! Echt super! Vind het overigens een super vocal en een geweldige clip! You go girl!!

    /   Reply  / 
 3. Baukje

  Echt een top plaat! Ben heel benieuwd wat deze kanjer in de charts gaat doen! Zo’n plaat zouden ze toch grijs moeten draaien?
  Lekker nummertje hoor!!

    /   Reply  / 
 4. Vernon

  Deze combinatie van Sinharaja & Linda heeft vanaf 2007 al 2 andere single ook uitgebracht, dat is helaas niet veel geworden. Ik hoop dat deze single ook als CD (!!!) wordt uitgebracht.

    /   Reply  / 
 5. Jenerike

  Eindelijk weer een goeie dancetrack!! Heerlijke sound en een super gave clip! Staat deze track al in de charts? En waar is hij te krijgen?

    /   Reply  / 
 6. PINHEAD

  Echt een gave track! Clip is ook vet! Dikke HIT!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current ye@r *