Lisa Loïs, Caro Emerald en Esmée Denters over The Voice

Met drie indrukwekkende auditieshows achter de rug hoor je het in Nederland al fluisteren: The Voice of Holland zou wel eens een blijvend succesvolle artiest kunnen gaan opleveren. De focus op kwaliteit en het te verwachten natraject dat producent John de Mol verzorgt, moet leiden tot een winnaar van een talentenjacht die nu eens niet aan de top van zijn carrière begint, maar vanuit die piek verder bouwt. Hoe schatten Nederlandse muzikanten die kansen in? Ik vroeg het Lisa Loïs, Esmée Denters, DI-RECT, Caro Emerald, Sabrina Starke en Laura Jansen aan de rode loper van de Edisons afgelopen zondag.

Niet alle artiesten hebben tijd om te kijken, velen moeten de vrijdagavond optreden. Of zitten in het buitenland. Zoals Laura Jansen, die deels in Amerika en deels in Nederland woont. Toch heeft ze gekeken naar The Voice of Holland, waarin publieksfavoriet Ben Saunders haar vertolking van Use Somebody zong. Wat vond Laura van deze auditie?

Bekijk het filmpje:

Oja, vanavond auditieshow 4. In de preview was al te zien dat de coaches bij één iemand al roepen dat dit een finalekandidaat is. Verder de auditie van Lonny, beter bekend als tv-kok.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>