Vierde single Anouk ondersteunt door videoclip van beroemde fotografe

De nieuwe videoclip van Anouk belooft een kunstwerkje te worden. Het Haags Poppodium meldt dat niemand minder dan Dana Lixenberg een clip maakt bij het nummer One Word. Wie? Dana Lixenberg, internationaal befaamd fotografe. Lixenberg maakte portretten van supersterren als Whitney Houston, Prince, Tupac, Iggy Pop en Kathleen Turner voor onder andere Rolling Stone en Newsweek, twee grote bladen in de Verenigde Staten.Lixenberg is overigens geboren in Nederland, maar verhuisde na haar opleiding naar New York, met succes dus. Anouk kwam de fotografe op het spoor na het zien van een documentaire
over de fotografe in het televisieprogramma ‘Het uur van de Wolf’.

Ik ben benieuwd. Jerusalem viel mij wat tegen. Bovendien heeft Anouk al een megaklapper gemaakt met Girl en zijn er al heel veel platen verkocht van Hotel New York. Doorgaans scoort een vierde single dan niet zo goed. Wellicht dat het Anouk wel lukt met een heel mooie video. One Word komt later deze maand uit.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>