Xander nu definitief op de middenstip

Xander de Buisonjé heeft de eer om op 12 november het volkslied op de middenstip te zingen. Hoewel dit al eerder is bekendgemaakt, was het tot gisteren onzeker of dit optreden wel doorging. Immers, zowel Oranje als Italiaanse Squara Azzuri moesten zich eerst plaatsen voor deze oefeninterland. Dat is gisteren gebeurd.

Xander is sowieso lekker bezig de laatste tijd. Binnenkort verschijnt er een nieuw album van de Limburgse zanger met daarop duetten met Guus Meeuwissen en de Franse volkszanger Patrick Bruel. Als het een beetje meezit, bereikt hij solo nu eindelijk het succes dat hij met Volumia! al eens eerder behaalde.

Meer voetbalnieuws op Voetbal.blog.nl

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>