Wordt Into Your System de klapper voor Elize?

Elize deed het in de hitlijsten niet onverdienstelijk met Automatic en I’m No Latino, maar die echte klapper is vooralsnog uitgebleven. Dat lijkt een kwestie van tijd. Elize heeft een knap koppie en een fijne stem. Wanneer zij gewoon door blijft gaan met het uitbrengen van dansbare singletjes, dan zit de klapper daar vanzelf wel een keer tussen. Of is deze klapper al op de markt in de vorm van Into Your System?
Into Your System is deze week officieel uitgekomen en in de midweeks (tussentijdse hitlijsten) gaat de single als een speer. Zoals het er nu naar uitziet, zal het nummer zelfs bij de bovenste 20 van de Single Top 100 binnenkomen.

Terecht? Oordeel zelf en kijk de video. Oja, ben ik de enige die telkens aan Jennifer Lopez moet denken bij het zien van Into Your System?

Zie ook:
- Jim doet het met Elize
- Elize ‘tietenlied’ wint Battle of the Babes

facebook share facebook share

17 Reacties // Reageer

17 thoughts on “Wordt Into Your System de klapper voor Elize?

 1. Pludefax

  Weinig vernieuwend.

  Maar Automatic was toch best een klappertje? En dat nummertje daarvoor toch ook? Ik vind dit nummer beduidend minder!

    /   Reply  / 
 2. Judy

  automatic was zéker beter!!!

    /   Reply  / 
 3. bart

  inderdaad niet een van het betere nummers en die gedachtes aan jenny krijg ik niet echt bij dit nummer.

    /   Reply  / 
 4. whaha

  i’m no latino was het saaiste

    /   Reply  / 
 5. Rick

  Herman, ik ben t gedeeltelijk met je eens.

  Ja
  EliZe doet mij ook heel erg aan Jennifer Lopez denken, hoewel er in RTL Boulevard wordt beweerd dat ze Britney’s video Toxic heeft ge-imiteerd. Maar qua uiterlijk vind ik haar erg op Jennifer lijken…hoewel Lopez mooier is.

  Nee
  Maar je hebt totaal ongelijk als je zegt dat een echte klapper vooralsnog is uitgebleven. Automatic was zeker een grote klapper! Het nummer stond in de jaarlijst van 2005 op 35! Nou, de bovenste 50 van die top 100 zijn stuk voor stuk klappers!!

  Ik vind dit nieuwe nummertje overigens wel erg lekker, maar ik denk niet dat ze hiermee haar superhit Automatic zal overtreffen.

    /   Reply  / 
 6. Herman

  ik versta onder een klapper een nummer dat minstens de top 3 heeft gehaald, maar eigenlijk ook op nummer 1 heeft gestaan. Zeker, Automatic was een succes, maar ik denk dat Elize meer in haar mars heeft. ook qua hitlijstsucces

    /   Reply  / 
 7. m

  ik vind dees beter :D :D

    /   Reply  / 
 8. Thomas

  deze is leuk, ik denk dat hij het zeker beter gaat doen dan i’m no latino die op zn hoogst op 13 kwam. Ik denk dat into your system hooguit op 9,10,11 komt.
  Thomas

    /   Reply  / 
 9. Rick

  Hm…tsja Herman, dan ligt t denk ik gewoon aan de verschillende criteria van het woord ‘klapper’.
  Jouw criterium voor een klapper is minstens in top 3-hit te behalen.
  Eerlijk gezegd vind ik dat een top 3-hit weinig zegt, aangezien Maud vorig jaar met haar debuutsingle ook op 3 stond, maar ik wil dat absoluut geen klapper noemen…
  Mijn criterium voor een ‘klapper is een nummer dat hoog in de jaarlijst eindigt, want deze nummers zijn veel gedraaid en bovendien ook langdurig in de lijst blijven staan, ook als ze niet hoog komen.
  Ik vind bijvoorbeeld I’m Gonna Be Alright van J.Lo ft. Nas echt wel een klapper; de single stond een aantal jaren geleden op nummer 10 in de jaarlijst!! Overigens haalde de single slechts de 10e plaats, maar hij bleef wel een half jaar in de lijst staan!!

    /   Reply  / 
 10. Ronald

  Ja zo zijn er meer voorbeelden, Rick. ‘How you remind me’ van Nickelback was er ook zo 1, nooit in de top 3 gestaan maar hoog geëindigd in de jaarlijst. Zo zal bijv, La Camisa Negra van Juanes (geen nr 1 positie) hoger eindigen dan dat singeltje van Rafaella (wel nr 1). Dus zo zie je maar een nr 1 zegt helemaal niets.

    /   Reply  / 
 11. Rick

  Idd, Ronald!! En er is niemand die durft te ontkennen dat How You Remind Me een hit was!!

    /   Reply  / 
 12. patricia

  ik vind dat als elize in die diamante pak ziit een beetje op britney spears van toxic lijk en ook met diejj slang ook van britney spears met i’m a slave van een live optreden komt dus best well bekend voor

    /   Reply  / 
 13. Judy

  @ patricia:
  sorry hoor, maar dat is oud nieuws..

    /   Reply  / 
 14. monatoetje

  ten eerste elize lijkt HELEMAAL niet op jenifer lopez en ze doet HELEMAAL geen britney na!!!!!!

  ze is gewoon zich zelf:P

  hou op met zeiken en mensen in hokjes te stoppen!

    /   Reply  / 
 15. Thomas

  het gaat goed met Elize, ze is in de top 40 van plaats 23 naar 20 gestegen, dus van een flop kunnnen we al helemaal niet meer spreken! Thomas =D

    /   Reply  / 
 16. Anke

  Ik vind er niet zoveel aan,,
  Alleen Automatic vond ik leuk..

  Anke =)

    /   Reply  / 
 17. marco

  automatic is veel leuker maar deze is niet saai

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>