Foto’s en video van Toppers in Concert 2007

Gerard Joling, Gordon en René Froger hebben er inmiddels twee van zes concertavonden opzitten. Toppers in Concert 2007 kent volgens veel bezoekers minder spektakel en ook zijn er veel klachten over het geluid. Bekijk de foto's en video's.

Tja, het spektakel was na de over-de-top-show van vorig jaar natuurlijk moeilijk te evenaren. Gerard die binnenkomt op een olifant, René die door de lucht vliegt en die potsierlijke verentooien. Het is dit jaar dus allemaal wat ingetogener. De gasten die zijn opgetrommeld: Engelbert Humperdinck, Lee Towers, Edwin Evers, Berget Lewis en een aantal mensen van Dancing with the Stars.

Op internet verschijnen vele foto's en video's. Franklin Heijnen maakte de foto die ik bij dit artikel heb geplaatst, bekijk al zijn foto's op Flickr. En om in de sfeer te komen hieronder ook wat filmpjes zoals geplaatst op YouTube:

Video 1 (Maak Me Gek):

Video 2:

Video 3 (Blijf bij mij)

Ben je geweest? Laat dan hieronder weten hoe het was. Foto's plaats ik graag door net als filmpjes. Mail me op [email protected].

Zie ook:
- Veel plezier bij de Toppers in Concert 2007
- Toppers zingen 97 nummers per concert

facebook share facebook share

64 Reacties // Reageer

64 thoughts on “Foto’s en video van Toppers in Concert 2007

 1. Jordy II

  Ja het geluid is slecht in de allerachterste hoeken. Dat heb je gewoon in een stadion.

    /   Reply  / 
 2. Jantje

  Net even de video’s bekeken. Maar ben ik ff blij dat ik mijn kaartjes weggegeven hebt.

    /   Reply  / 
 3. ruud

  ik weet niet waar iedereen het over heeft maar de toppers waren vrijdagavond top.
  En het geluid daar was niks mis mee!

    /   Reply  / 
 4. Nelson

  Ben zaterdag na drie kwartier weggegaan. Zat in de tweede ring. Wat een drama. Als ze spraken verstond je er niets van, en de liedjes herkende je alleen aan de teksten op het scherm. Te schandalig voor woorden.

    /   Reply  / 
 5. Stefan

  Hallo, nou ook wij zijn met vrienden naar die zogenaamde Toppers geweest en ik ga dus nooit meer. We zaten op de 2de ring en ik had geen idee wat ze aan het zingen waren. Klagen bij het arena personeel had ook totaal geen zin en dus zijn we met hoofdpijn na ee uur naar huis gegaan. SSchandailg slecht en zonde van mijn tijd en geld. Toppers bedankt!

    /   Reply  / 
 6. een niet fan

  Ben vrijdag geweest en dat was echt een top avond. Geluid was goed. Echter zaterdag was een drama. Je verstond ze niet en het geluid galmde in je hoofd. Wel jammer want ze kunnen echt goed zingen. Een niet fan

    /   Reply  / 
 7. papajean

  Het geluid op de tweede ring ( vrijdagavond)was bedroevend slecht. Ga niet zeggen dat het wel ging, want ik had vaak last dat ik de melodie en de zang niet bij elkaar kon rijmen. Vorig jaar had ik daar geen last van terijl ik toen hoger zat

    /   Reply  / 
 8. anoniem

  ik ben zaterdagavond geweest.
  het was wel heel leuk maar het geluid was inderdaad niet te doen echt vreslijk..
  maja wat kun je der aan doen ik hadt ook een vreselijk plekje maar goed..volgende keer wel beter want ik hadt ook haast niks verstaan..groetjuhsz

    /   Reply  / 
 9. JOel

  Jullie zeiken teveel het was gewoon een top concert

    /   Reply  / 
 10. vlinder

  We zijn zaterdag geweest echt barslecht wat een feest had moeten worden werd een drama voor je oren.Was totaal niet te volgen de hele arena zat op zijn stoel vastgekluisterd van verbazig hoe slecht het was.

    /   Reply  / 
 11. Toppie

  Dit was eens en nooit meer laat ik me lijmen om Zaterdagavond naar Toppers te gaan heb me zitten ergen aan het geluid tip eerst uit testen voordat men aanvangt in één woord kl…. nooit meer zonde van mijn geld waren met 7 man reken maar uit schande

    /   Reply  / 
 12. Toppie

  Dit was eens en nooit meer laat ik me lijmen om Zaterdagavond naar Toppers te gaan heb me zitten ergen aan het geluid tip eerst uit testen voordat men aanvangt in één woord kl…. nooit meer zonde van mijn geld waren met 7 man reken maar uit schande

    /   Reply  / 
 13. Michelle

  Het was echt slecht. Ik zat ook op de 2de rang. Je kon het echt niet volgen. Mensen zaten voor me met papieren zakdoekjes in hun oor om de herrie te dempen. Wij waren met zijn 5e maar 3 zijn er naar huis gegaan van ellende.

  Zonde van mijn geld. Nooit meer Toppers voor mij en zeker geen concert meer in de amsterdam arena.

    /   Reply  / 
 14. Ilona

  Vrijdagavond geweest, 2e ring, superplaatsten, geluid was goed, terwijl ik daar op voorbereid was,meestal niet top bij concerten in arena, maar viel me echt honderd procent mee:D

    /   Reply  / 
 15. a.c.

  Vreselijk slechte akoestiek ; muziek was niet om aan te horen! Hoe durven de Toppers voor zo’n avond nog geld te vragen. Het merendeel van de bezoekers waren aan het klagen.
  Nieuwe naam : de STOPPERS.

    /   Reply  / 
 16. Hetty

  Zat op de tweede ring. Het was inderdaad niet om aan te horen.
  De show is een groot spektakel zou er zo weer heen willen. Maar als ik terug kijk op het geluid dan echt noooooooooiit meer.

    /   Reply  / 
 17. Francisca

  Nee dat snap ik dat je niet weet waar iedereen het over heeft daar jij op vrijdag was en niet op zaterdag. Als je goed gelezen had wist je dat er zaterdagavond een STORING was.

    /   Reply  / 
 18. Eva

  Ik weet niet hoe het zaterdag was.
  Maar vrijdag was toppie. Zat op de eerste rang maar dan wel helemaal vanboven.
  Het geluid was heel goed zelfs op de film was het goed. Heel de zaal ging uit ze dak dus geloof niet echt dat er mensen waren die het slecht vonden.
  Vind het echte toppers en ga volgend jaar gewoon weer.

    /   Reply  / 
 19. Petra

  Ook wij zaten 2e ring ingang noord c en het geluid was niet om aan te horen. Helaas voor ons geen TOP avond. De show zal vast goed zijn geweest als het geluid het had gedaan. Wij hopen op een goede compensatie.

    /   Reply  / 
 20. Cynthia

  Hallo Hallo,
  Nou ik zat eerste ring op de achterste rij (29) maar ook hier was het geluid belabberd, je on inderdaad de liedjes alleen herkennen door naar de teksten op het scherm et kijken. Ook was het veel te warm! maar goed, daar is weinig aan te doen. Nu wordt alleen voor mensen in de 2e ring naar een passende oplossing gezocht. maar ik vind dat wij met zn allen wel eens iets mogen horen. Ook wij hebben geklaagd, en wij kregen geen reactie.

    /   Reply  / 
 21. marian

  Het viel in zijn geheel gewoon tegen, niet wat we er van verwacht hadden.
  Een deel van de liedjes waren absoluut geen meezingers, waardoor de sfeer ook niet zo super was.
  Het beeldscherm was slecht zichtbaar door de verlichtingseenheid die er voor hing.
  Jammer, maar we konden het niet langer aanhoren/aanzien en zijn in de pauze vertrokken.

    /   Reply  / 
 22. Joen

  Nou, niet alleen de zat was slecht, de vrijdag was het geluid voor de pauze ook niet om aan te horen. Je kon op de 2e ring 1ste rij absoluut niet verstaan wat er werd verteld tussen de nummers door. Eigenlijk was de pauze nog het gezelligst….

    /   Reply  / 
 23. Mariska

  Ik ben zondag geweest en het was helemaal TOP en het geluid ook op de eerste ring!
  Ik snap ook niet waarom mensen hier alleen maar (bijna)negatief zijn!

    /   Reply  / 
 24. mathilde

  Nou ik ben gisteren geweest en wij hebben echt genoten, het geluid was erg goed en dat gelul over dat er geen meezingers waren mischien moeten die mensen maar naar een ander concert heen gaan want het was echt gewelldig. Zeker voor herhaling vatbaar. groeten uit twente.

    /   Reply  / 
 25. Monica

  Hoi hoi,
  Ook wij in de Arena 2e ring en inderdaad, heeeeel slecht geluid. Waar kunnen wij onze klacht indienen.

    /   Reply  / 
 26. Ineke

  Ja het geluid was niet best maar we hebben er toch een feestje van gemaakt.
  Je kunt wel klagen maar op een gemiddeld feest is het geluid vaak ook niet al te best.
  We waren met z’n zessen en hebben voor tien feest gehad.

    /   Reply  / 
 27. Bianca

  Wij zijn gisteren (3juni) geweest en het was echt toppie. Geluid, stemming alles was goed. Vervelend voor die mensen die het minder vonden maar het gaat uiteindelijk om de sfeer. En die moet je toch met z’n allen maken. Bij ons vak zat de sfeer er helemaal in (1ste ring vak 120 rij 14). Het was met 1 woord TOPPIE van de TOPPERS!!!! Gaan volgend jaar zeker weer.

    /   Reply  / 
 28. Toppers van de C1000

  Ik weet eerlijk waar niet waar iedereen over aan het zeuren is, over het geluid over de warmte ! ppf … Het is ook nooit goed.
  Ik ben gisteravond (03-06-07) geweest met Personeel van de C1000 en het was helemaal super, geen last van het geluid, je kon de tekst makkelijk lezen. de warmte moet je maar voor lief nemen ! Dat kun je weten dat het zo warm is.
  Wij zaten aan het podium gekluisterd bijna en zelfs WIJ konden de tekst meelezen.
  Zelfs colleg’s die niet van die muziek houden hadden een TOP-AVOND !!
  VOOR ONS VOLGEND JAAR WEER !!! TOPPERS BEDANKT !!

    /   Reply  / 
 29. L'art

  Ook wij zijn vrijdagavond geweest, 2e ring vak 403. Het geluid was bar slecht, idd karaoke zodoende wisten wij wat er gezongen werd. Wij zijn eigenlijk van de hoofdpijn ( we hoorden alleen maar gedreun) een stuk voor het einde afgehaakt. Komen we buiten was het geluid een heeeeeeeeeeel stuk beter. Dus voor de show binnen, voor geluid naar buiten. Maar al met al een aanfluiting voor de Toppers om met zulke geluidsmensen in zee te gaan. Toch een duur avondje uit zo en nog hoofdpijn toe, jammer Toppers

    /   Reply  / 
 30. roswitha borghoff

  het geluid was in in de bovenste ring helemaal bijna niks van te horen. ook gingen vaak de schermen naar benede toe voor het beeld, in de bovenste ring kon je daardoor bijna niks meer zien. rond uit gewoon wadeloos.

  ik hoop dat hier een goede reactie op terug verwacht. ik vind het echt zonde van me geld..

    /   Reply  / 
 31. karlijn

  Ik ben afgelopen zaterdag naar de toppers geweest. de sfeer was echt super! helaas zat ik in de tweede ring, en konden we echt helemaal niks verstaan. pas NA de pauze was het te verstaan, maar het was nog niet super.
  dit was echt een domper!

    /   Reply  / 
 32. Jeanne

  Wij zijn ook zaterdag geweest, ik heb het begin gefilmt en je ziet alleen maar onthuste gezichten om je heen, het was in een woord verschrikkelijk. Heb vandaag filmpjes van zondag bekeken wat een verschil met wat wij te horen kregen.

    /   Reply  / 
 33. Tamar

  Ben zondagavond geweest en het was super!
  Hadden plaatsen op het veld, konden zo naar het pudium lopen en leuke foto’s maken!
  Echt een topfeestje heb er echt van genoten!!!

    /   Reply  / 
 34. sara

  hoi ik ben zondag 4 juni naar toppers geweest. en heb me prima vermaakt. het geluid was op sommige momenten iets minder. maar dat is vaker in de arena. dat komt omdat de acousiek niet zo geweldig is. maar ik heb heerlijk meegezongen en genoten van de avond.

    /   Reply  / 
 35. monique barends

  Nou ik was er ook op zaterdag en ik zat op de eerste ring en ook daar was hetgeluid erg slecht en waren geer en goor niet eens te verstaan als ze wat vertelden.

  Monique

    /   Reply  / 
 36. Wil Dekker

  Ik was er vrijdag 1 juni en toen was het geluid op de 2e ring ook al niet om aan te horen. Het leek af en toe wel of ze helium hadden ingeademd van die rare Donald duck stemmetjes en het geluid is ook een tijd helemaal uitgevallen.Ik hoorde van mijn zoon en zijn vrienden die zaten ook op de 2e ring maar aan de andere kant, die konden niet eens horen wat er werd gezegd en gezongen. dus het probleem was niet alleen zaterdag. Alleen hebben wij niet geklaagd.

    /   Reply  / 
 37. renate

  nou wij zijn vrijdag avond geweest en we vonden het een geweldig feest.
  je moet er inderdaad rekening meehouden dat je in een stadion staat en niet naar een cd zit te luisteren!!!

    /   Reply  / 
 38. A

  GEWELDIG!!!!!!
  Ik ben samen met me zusjes geweest en ik vold het geweldig. Goeie sfeer, goed geluid.
  Supergaaf. Engelbert Hump was van voor mijn tijd dat was wat minder maar Edwin Evers gaaf
  Lee Towers SUPER. We zaten in vak 104 rij 2 stoel 124 gaaaaaaaf
  Toppers tot volgend jaar Hopelijk

    /   Reply  / 
 39. Daisy

  Hallo, mijn vriendin en ik zijn op vrijdag 1 juni naar de Toppers geweest. We zaten op de tweede ring in vak 424 rij 27, Nou hoger kan je niet zitten, maar het geluid was echt belabberd. We hebben Gordon heel vaak niet kunnen horen, het leek wel of zijn microfoon niet aanstond. Alles wat ze tussen door vertelde was gewoonweg niet te verstaan, Zonde!!! We hebben er maar het beste van gemaakt.

    /   Reply  / 
 40. miranda

  Wij zijn zondagavond geweest en we vonden het SUPER! Gaan volgend jaar zeker weer. Geluid en alles erom heen om te gieren.We zaten op de 2de ring vak 411 rij 27

    /   Reply  / 
 41. barbette

  Wij zijn vrijdag 1 juni geweest en ik kan niet anders zeggen dat het een topconcert was.. 1 groot feest!! Ik snap ook niet zo goed waar de klachten van het geluid vandaan komt.. Wij zaten op de 1ste rang en hebben alles goed kunnen verstaan en met een supergeluid.. Voor ons zeker volgend jaar weer :-D nu nog de DVD 2007 dan zijn we weer compleet..:-D

    /   Reply  / 
 42. nancy

  kunnen jullie nou allemaal ophouden met dat gezeik!!! de toppers kunnen daar toch niks aan doen maar denk maar zo je krijgt wat je verdient!! wij hebben een super avond gehad en gaan volgend jaar weer!!nu het wachten inderdaad op de dvd

    /   Reply  / 
 43. bert

  Je krijgt wat je verdient ? Inderdaad de toppers een top bankrekening en de sukkels oorsuizingen en een excuses

    /   Reply  / 
 44. Kees Dijkhuizen

  Je had zeker een gratis kaartje.
  Als je ook 61.50 had moeten betalen voor een wanprestatie was je ook niet vrolijk geweest.
  Het zijn toch profesionals dan moeten ze het ook zo oplossen als professionals

    /   Reply  / 
 45. Rene

  De C1000 heeft er wel een mooi verhaal van gemaakt, maar ik heb zo`n idee dat de C1000 alleen kaarten voor de tweede ring heeft gekocht, en niet voor de eerste. Laat staan dat je met de C1000 een kans had om bij het podium te zitten.

    /   Reply  / 
 46. Roos

  Nou, ik had gisteren wel VELDkaartjes via de C1000!!! Wij stonden helemaal vooraan!!!! Met ons gratis kaartje!!! En ik heb nog met GORDON gezoend ook!! Dus……. niet zeuren allemaal hoor!! Dat het geluid niet goed was op die ene avond dat kwam door een storing en daar kunnen de toppers niets aan doen. Die vinden dat ook vervelend hoor!!! En verder was het allemaal super!!! En tja…in een stadion waar ruim 60.000 man zitten is het logisch dat je niet alles kan verstaan wat er op het podium gezegd wordt. Ach…sommige mensen hebben altijd wat te zeiken

    /   Reply  / 
 47. Dj Denman

  Nou ik ben een aantal avonden geweest
  waar van zaterdag geluid omwijs slecht was!
  en gister (woensdag avond)

  HET LIGT NIET AAN DE TOPPERS!!!
  maar aan het geluidsbedrijf die op dat moment zijn geluid verhuurt..
  die toppers kunnen er ook niets aan doen!
  zij verwachten ook dat alles het doet.en dan sta je als topper met een bek vol tanden
  door zo k** geluidsbedrijf! nog nooit van afstellen gehoort!.

  maar gelukig was het gisteren wel top!!
  en volgend jaar zeker weer!
  in hoop met een ander geluidsbedrijf!
  toch klachten? neem contackt op met het verhuurbedrijf.in plaats geer,goor.rene
  af tekraken!
  greetz dennis

    /   Reply  / 
 48. Simone

  Het geluid gister was echt helemaal top. Ook bovenin 2e ring waar ik zat.
  Daar is dus gelukkig aan gewerkt!

    /   Reply  / 
 49. mark

  ik zat gisteren avond (donderdag 7-06) 2e rang bovenaan,maar ik heb echt wel feest gehad,ik konhet allemaal goed volgen en verstaan. dusss ik heb een topavond gehad en wil de volgende keer zeker weer!!!

    /   Reply  / 
 50. Desiré

  Wij zaten woensdag 2e rang en het geluid was niets mis mee. Waar ik mezelf wel aan heb lopen ergeren is het feit dat je naar een parkeerplaats werd gedwongen en daar 8 euro voor moest betalen. En dat terwijl ik naar een vriendin zou gaan die vlak bij de Arena woont, maar ik ben dus nooit bij haar aangekomen door die gedwongen routes.

    /   Reply  / 
 51. Roodenrijs

  Hallo

  Wij waren zaterdag de 2 in de arena op de 2e ring en zoals u weet het geluid waardeloos Nu ben ik benieuwd wat u met ons en alle andere gedupeerde ga doen!!!
  In afwachting 9x Roodenrijs

    /   Reply  / 
 52. anke muller

  hoi hoi, ik ben 2 juni naar toppers geweest,maar het geluid was 10x niets zo slecht.vorig jaar was het beter zonde van me geld ik heb 140 euro betaalt ik had dan wel gehoopt dat ik beter geluid had.ik weet niet of iemand er ook zo over denk laat dit dan weten mischien kunnen ze er dan rekening mee houden de volgde keer, jammer jongens. groetjes anke

    /   Reply  / 
 53. shanny

  @anke: WOW waar zat jij dan voor 140 euro :O… vond het een hele belevenis om mee te maken maar om nou een uur lang te ruzieën om MIJN stoelplaats tsja dat maak je zelfs in Rotterdam niet mee. Slecht geregeld hoor :( Desalniettemin een leuke avond gehad met natuurlijk René en Gerard on top!!!

    /   Reply  / 
 54. anja

  Nou Nou ik was gisteren 8 juni bij de toppers en het enigste wat ik niet verstond was soms wat ze zeiden maar de rest was perfect enne die engelbert en lee kunnen er nog wat van ik heb genoten toppertjes van jullie volgend jaar weer??? yessssssssssssss

    /   Reply  / 
 55. annemarie

  Gisterenavond echt een supperrrrrrrrravond gehad. Het was echt top,top,top.
  Toppers en alle andere 60.000 feestvierders bedankt voor een super gezellige avond.

  Tot de volgende keer!

    /   Reply  / 
 56. iris_

  wat een gezeur allemaal ik ben donderdag geweest zat 1e ring en het was geweldig!
  lekker meegezongen! gordon die ging jumpen! geer die maak me gek zong!en rene met engelbert! al dat gezeur hebben ze niet verdient het was geweldig en jullie doen ze niet na de hele arena vol krijgen en dan ook nog 6 avonden! dan ben je een echte topper! dus ik zeg toppers het concert was great!

    /   Reply  / 
 57. dennis

  toppers was omwijs tof!!! en indd zorg jullie maar is een keer om arena vol tekrijgen!!!
  toppers was gezellig en was gewoon lekker feesten!

  zorg jullie maar eens om dit na tedoen!!
  en trouwens let op!

  iedereen mag zijn mening geven maar hou jullie kut mening lekker voor je
  en kom niet zeiken en kom dan nooit meer!!
  dan zullen voor de andere fans zeker een 2008 komen!! en kunnen de mensen die het gemist hebben en ook graag zouden willen gaan maar geen kaarten meer konden krijgen
  die zouden wel kunnen gaan!!! blijf lekker thuis ofzo en ga lekker in de kroeg zitten ofzo laters

    /   Reply  / 
 58. Harm62

  Toppers zijn inderdaad super gaaf en zij kunnen er inderaad niets aan doen dat het geluid klote was, ook donderdag. Maar als je daar geen mening over mag geven weet ik het ook niet meer. Volgend jaar ga ik zeker weer, maar zorg dat ik niet meer op de tweede ring zit.

    /   Reply  / 
 59. Sascha

  hee!

  Ik ben naar de laatste geweest van de toppers! (8 juni 2007!)
  en t was toppie heurrr! Heb lekker gedanst en meegezongen! Ook enorm vet dat Edwin Evers even gedag kwam zeggen! prachtstem die kerel! de rest ook enorm goed hoor!
  Het was in ieder geval een TOPavond voor mij, hopelijk voor de rest ook!
  zelf heb ik wel wat filmpjes gemaakt met mijn mobiel, wat overigens niet erg mooi eruit ziet qua kwaliteit.. helaas.. maar je hoort wel welk liedje ze zingen… ..
  Kan ze ook niet op de PC zetten maarja, als je zowat niets ziet heeft het geen nut he.. ;)

  yo ben er vandoor!

  volgend jaar weer??

    /   Reply  / 
 60. Esther

  Ik ben woensdag de 6e geweest en heb erg genoten! geluid op 2e ring viel reuze mee.

    /   Reply  / 
 61. Mathilde

  Wat een geklaag, alsof de toppers er zelf wat aan kunne doen dat het geluid slecht was,hun bouwen tenslotte het podium en de rest van die zooi niet op, ik snap jullie frustratie wel,maar ligt niet aan de toppers,en er kan altijd wel wat fout gaan met zoiets…..Jullie maken toch ook fouten??? Ik ben zelf ook geweest,en heb het erg naar mn zin gehad,je moet er tenslotte ook zelf wat van maken!!

    /   Reply  / 
 62. jolanda

  precies weet ook niet waar iedereen het over heb vrijdag avond was gewoon top we hebben genoten gedansd echt naar me zin gehad van de show geluid alles ben er nog weg van volgen jaar weer hoor het was gewoon top hoor toppers

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>