Nieuwe video: Blow Me Away van Alain Clark

We hebben er even op moeten wachten, maar de nieuwe video van Alain Clark staat nu online. Hij heet Blow Me Away en deze is opgenomen in Manhattan. Het New Yorkse eiland zou de sfeer van het nummer goed weergeven en bovendien is het een eerste stapje naar een buitenlandavontuur – dat nog in de kinderschoenen staat. Bovendien: wie laat zich nu een gratis (werk)reisje naar New York ontzeggen?

Nu is het best makkelijk om met een cameraatje naar New York te gaan en een videoclip te schieten, maar je moet er natuurlijk ook iets moois van maken. Dat is wel gelukt. Hoewel er niet echt een verhaal valt te ontdekken in de video, ziet het er allemaal wel fraai uit. Snel afgespoelde opnames van Alain in de metro, Alain op een verlaten station, Alain op straat, fraaie mensen geportretteerd…

Bekijk de video:

En beluister ook deze clash tussen Alain en CeCe Peniston en Finally Blow Me Away:

Zie ook:
- Interview: Alain Clark schippert met zijn vrije tijd
- Alain Clark nu ook in platina

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Nieuwe video: Blow Me Away van Alain Clark

  1. Jos van Praag

    Leuk Nummer, Leuke Clip

      /   Reply  / 
  2. Kees

    Ik zie hier een nieuwe George Michael!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>