Toppers in concert 2008 – de foto’s

Gerard, Gordon en René strijken vanavond voor de laatste keer dit jaar neer in de Amsterdam ArenA voor Toppers in Concert. Volgend jaar komen ze terug, is al beloofd, al hebben de drie nu ook het lumineuze idee opgevat om naar het Songfestival in Moskou te gaan. Aangezien die twee elkaar qua tijdsperiode overlappen, zullen de heren toch echt een keuze moeten maken. Hoe dan ook; al zo'n 100  duizend mensen hebben een topavond beleefd en hier zijn de foto's, gemaakt door Joyce Reijtenbach op vrijdag 23 mei.

Zie ook:
- Toppers-concerten 2008 worden leukste ooit
- Foto's en video van Toppers in Concert 2007
- Toppers in concert 2006 – de foto's

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>