AH-lied Alle Welpies Helpen zowaar een hit

Eigenlijk dacht ik dat Albert Heijn met zijn Welpies niet zo goed scoorde als twee jaar terug, toen er een ware Wuppie-mania heerste. Maar ik heb het mis. Als de voortekenen niet bedriegen, staat het reclameliedje Alle Welpies Helpen aankomende vrijdag heel hoog in de hitlijsten.

In de midweeks (tussentijdse charts voor de industrie) staat het liedje op nummer 6 in de top 100. Daarmee scoort het vooralsnog minder dan Wolter Kroes en het gelegenheidsduo René Froger & Freek de Jonge, maar een stuk beter dan voorname artiesten als Madonna, Duffy en Alphabeat.

Of Alle Welpies Helpen daadwerkelijk de top 10 indendert aankomende vrijdag? Dat is nog de vraag. De verkochte downloads worden nog niet meegeteld in de midweeks. De Download Top 50 wordt woensdag gepubliceerd en vervolgens meegewogen in de uiteindelijke Single Top 100. Maar als het deze week niet lukt, dan vast volgende week.

Bekijk de karaoke-video bij Alle Welpies Helpen:

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “AH-lied Alle Welpies Helpen zowaar een hit

 1. Benny12345

  Het is iig een lied die lang in je hoofd blijft zitten… Ook weer een leuk lied (net als de reclame), maar ze hadden die clip toch wel met minder herhalingen erin mogen doen :(

  (Waar kun je eigenlijk die tussentijdse top100 vinden???)

    /   Reply  / 
 2. Dario

  Weer een hit voor onze legendarische, doch uiterst miskende en hier te lande nauwelijks gewaardeerde singer/songwriter/hitmachine Pierre Kartner. Paaps carnavalsgezeik.

    /   Reply  / 
 3. Koeno

  De AH wordt nog eens hip :P !

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>