Toppers in Concert 2009 uitverkocht

Met nog twee dagen te gaan tot het eerste optreden komt er vandaag een verheugende mededeling voor de Toppers. De concertreeks is ook dit jaar uitverkocht, ondanks de kredietcrisis/recessie. Dat betekent, dat dit weekend ruim 100 duizend mensen naar het feestje in de Amsterdam ArenA gaan, ondanks ‘concurrentie’ van Guus Meeuwis, die in Eindhoven neerstrijkt met Groots met een Zachte G.

Volgens de organisator trok de kaartverkoop voor de 2009-editie flink aan na het Songfestival. Terwijl Jeroen, Gordon en René de finale niet haalden, ging Nederland als één man achter de Toppers staan. Naar verwachting wordt Shine één van de grote knallers dit weekend.

De finalisten van X Factor zijn te gast bij Toppers in Concert 2009, net als Robert ten Brink en Johnny Logan. Eerder deze week werd bekend dat de data voor 2010 al zijn vastgelegd. Er zijn zelfs plannen om tot minstens 2012 door te gaan.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Toppers in Concert 2009 uitverkocht

  1. Vincent

    Jammer genoeg kan ik er idd vanwege Guus niet bij zijn :(

      /   Reply  / 
  2. Pingback: De kleur van de Toppers in Concert-pakken is dit jaar… | Nlpop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>