Hit of shit: Nick & Simon – Lippen op de Mijne (video) // Pop

Bij hoge uitzondering vandaag twee keer een Hit of Shit op NLpop. Want ja, Eva Simons is niet de enige die een superhete video heeft afgeleverd. Nick & Simon vlogen onlangs naar Frankrijk voor de opnames van een video bij hun zomersingle Lippen op de Mijne. Dat product heeft inmiddels ook online het levenslicht gezien.

Tja, met een Nederlandstalig repertoire zal het nooit veel internationaler worden dan België. En een keertje Suriname of Zuid-Afrika, maar dan houdt het ook echt wel op. Gelukkig houden Nick & Simon van clipopnames in zonnige oorden, ze reizen heel Europa af voor een videootje hier of daar.

Het album Luister is overigens doorspekt met singles die uitermate geschikt zijn voor de zomer. Zelf had ik mijn zinnen gezet op Altijd Dichtbij, de instant-klassieker (als het aan mij en mijn vrienden ligt). Maar de Volendammers kozen dus voor Lippen op de Mijne. Zeker niet het beste nummer op de plaat, gelukkig zijn de b-kantjes straks wel enorm de moeite waard.

En de videoclip is ook de moeite waard. Een leuk verhaaltje over Nick & Simon als boerenarbeiders en een Franse schone. Avonturen op de fiets en met een jachtgeweer. Erg mooie beelden, je krijgt er helemaal het vakantiegevoel van. En die hit, daar hoeven ze niet over in te zitten denk ik zo.

Lippen op de Mijne

Loading ... Loading ...

Bekijk de video:

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Hit of shit: Nick & Simon – Lippen op de Mijne (video)

  1. Pingback: Single Top 100: Jan Smit & Damaru blijven 1, Nick & Simon 2 | Nlpop

  2. Pingback: Definitief comeback Magical Trio, nummer gelekt op single Nick & Simon | Nlpop

  3. amina stubbe

    Wel een leuke single, die goed werd onthaald!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current ye@r *