Toppers-gate: Gerucht vertrek Gordon laait weer op

Het gerucht over een breuk bij Toppers laait weer op. Vorige maand waren de eerste geluiden te horen dat Gordon uit het trio zou worden gezet. Gerard Joling zou zijn plaats dan innemen. Vandaag schrijft het AD op zijn voorpagina opnieuw dat het deze richting uitgaat. Toppers-management Rocket zou niet langer door één deur kunnen met Gordon, die vorige maand zijn privé-boekingen onderbracht bij Volendam Music BV.

Daarover zegt Gordon nu: “Na vijf jaar wil je wel eens iets anders. Ik was vorige maand met die jongens op stap in Ibiza voor De Beste Zangers van Nederland. Dat was gezellig en het klikte goed. We zijn naar elkaar toe gegroeid.”

Rocket-manager Benno de Leeuw zegt in de krant: “Of Joling kan terugkeren? Zeg nooit nooit. Volgende week praat ik met Jolings manager. Dan kan het ter sprake komen, ja.” Ook Joling wordt gequote in het AD: “Ik hoor het ook gonzen van de geruchten over een eventuele terugkeer. Ik zou zeker niet meteen nee zeggen. Ik heb het razend druk, maar De Toppers hebben mij altijd veel gebracht. Een nieuwe samenwerking met Gordon sluit ik uit. Daarvoor is er te veel gebeurd.”

Pikant is dat Gordon van niets weet. “Ik vind het shocking dat dit op de voorpagina staat, dit is ook slecht voor mijn naam. Het kan zijn dat er allemaal dingen achter mijn rug gebeuren die het daglicht niet kunnen verdragen. Dat zou de zoveelste rattenstreek zijn”, zegt een duidelijk vermoeide en teleurgestelde Gordon op Radio 538. “Ach, het maakt mij ook allemaal niets meer uit”, zegt hij moe van de geruchten.

Gordon schuift vanavond aan bij RTL Boulevard alwaar een update in Toppers-gate zal worden gedaan. Kenners zeggen dat het besluit al is genomen en Gordon inderdaad de Toppers zal gaan verlaten.

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Toppers-gate: Gerucht vertrek Gordon laait weer op

 1. Stefan

  Zucht!

    /   Reply  / 
 2. Lia

  Misschien dat die irritante NON-zangers die zichzelf Toppers noemen hun idiote NON-muziekbandje eens op moeten heffen. Klaar, opgelost.

    /   Reply  / 
 3. Pingback: Manager Toppers ontzenuwt geruchten breuk | Nlpop

 4. Pingback: Nieuw Toppers-gerucht: Gordon stapt zelf op | Nlpop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>