Gordon switcht weer naar Nederlandstalig

Lachebekje Gordon komt met een nieuwe single. Het zal de titeltrack worden van zijn nieuwe programma Glitter Glamour Gordon, vanaf volgende week vrijdag te zien op RTL 4. Gordon struint hierin het society leven af in Nederland en laat zich elke week vergezellen door een BN’er. Hij heeft een liedje ingezongen voor het programma en dat was zo catchy, dat meteen is besloten er een single van te maken. Het nummer heet Niemand Lacht Zoals Jij.

Gordon bracht het nummer gisteren aan het einde van de RTL Najaarspresentatie ten gehore en kreeg de hele zaal (voornamelijk bestaande uit RTL-presentatoren en pers) moeiteloos mee. Ik vond het vooral erg feestelijk en kan me voorstellen dat het bij concerten enorm aanslaat.

Gordons laatste album was Engelstalig; A Song for You. Hoewel het volgens eigen zeggen goud is uitgeleverd (35.000 stuks) stond de plaat slechts enkele weken in de Album Top 100 genoteerd. Hitsingles bleven uit, ondanks het sympathieke Sugar Baby Love als eerste single.

facebook share facebook share

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Gordon switcht weer naar Nederlandstalig

 1. Robin

  Men is Gordon zat daar zijn wangedrag, daarom flopt (BIJNA)alles wat hij aanraakt!

    /   Reply  / 
 2. Ronald

  Wanneer o wanneer zijn we eens van deze oervervelende man verlost?

  Gordon, ik heb nog wel een gig voor je.
  Ergens op een atol in de Stille Zuidzee willen ze dat je een feestje komt opfleuren…succes

    /   Reply  / 
 3. Banaantje

  Wat zeuren jullie nou, Gordon is hartstikke leuk! Als hij je niet aanstaat, zet dan gewoon je tv uit en lees deze berichten niet, zeikerds.

    /   Reply  / 
  1. Haasje

   Altijd weer dezelfde soort reacties van de Gordon fans. Ik heb mijn TV en het luister- en kijkgeld netjes betaald dus ik wíl mijn TV niet elke keer uit hoeven zetten. Het gros van Nederland is hem spuugzat. Ik zou zeggen; meeste stemmen gelden. Laat hem lekker héél veel cd’s en dvd’s maken en optredens doen speciaal voor de fans. Maar a.u.b. niet meer op TV! Oh jee, er zit binnenkort geloof ik weer een nieuw programma van hem aan te komen. Dat wordt weer ZAPPEN geblazen!!!

     /   Reply  / 
   1. Ronald

    Precies!

    Datzelfde geldt ook voor die andere relnicht, die Joling. Opzouten met die kerels. Laat me ajb ook weer eens met plezier TV kijken.
    Banaantje. Gordon DENKT dat ie leuk is, dat is wat anders.

      /   Reply  / 
 4. Richard

  Mensen moeten gewoon niet gaan lopen zeiken.

  Wees blij dat er nog mensen zijn, die het nog leuk in de wereld proberen te houden.
  Heb liever dit, dan al dat rot geweld en overlijdingsberichten !

    /   Reply  / 
 5. Henk

  Dit liedje was 1 van de liedjes welke de Toppers zongen in de voorronde voor het EurovisieSongfestival.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>