Froger: Toppers in Concert 2010 gaat sowieso door

Gordon mag dan uit De Toppers zijn gestapt en ook origineel lid Gerard Joling maakt geen deel meer uit van het feesttrio. Maar René Froger verzekert dat Toppers in Concert 2010 gewoon door gaat. “Sowieso!” De zanger laat in RTL Boulevard doorschemeren dat Jeroen van der Boom dan ook weer van de partij is, aangevuld door een derde artiest. “Alle opties liggen open”, zegt hij.

Dat zou een man kunnen zijn – Gerard Joling ligt voor de hand gezien de berichten van de afgelopen weken. Maar het zou ook kunnen dat er een vrouw wordt toegevoegd. Misschien Ilse deLange of Trijntje Oosterhuis. Dries Roelvink heeft zich al heel stijlloos aangeboden, vertelt hij in verschillende media. Lijkenpikkerij…

In de showbizrubrieken komen de betrokkenen vanuit De Toppers volop aan het woord. Op mij kwam manager Benno de Leeuw over als een draaikont, die vragen met een omweg beantwoord. Froger was veel directer maar ook daar wat onduidelijkheden. Waarom is er intern geen contact tot vandaag, als in een paginagroot artikel van De Telegraaf de bom barst?

Toppers in Concert 2010… het is te hopen dat de rust snel weerkeert, anders laat het publiek zich ook niet belazeren met een zogenaamd gezellig meezingfeest waar achter de schermen elkaar ogenschijnlijk het licht niet in de ogen wordt gegund.

facebook share facebook share

8 Reacties // Reageer

8 thoughts on “Froger: Toppers in Concert 2010 gaat sowieso door

 1. ilona

  Gerard moet weer heel snel terug komen bij de Toppers, ben blij dat Gordon eruit is, denkt dat hij alles kan en mag zeggen!!!!

    /   Reply  / 
 2. anita

  Tja als Gerard teruggaat komt dat ook erg geloofwaardig over en wat is hij dan hypocriet. Trouwens zou er niet eens verbaasd over zijn want het is allemaal inelkaar gezet. Zo jammer. En Gordon heeft gelijk om eruit te stappen want echt vrienden zijn het niet geweest. Gordon heeft alle bagger en stront opgevangen en als dank hebben ze hem er gewoon uitgewerkt en die Nanninga die moeten ze eens ontslag geven want die heeft ook de boel op lopen ruien.

    /   Reply  / 
 3. Daantje

  De Toppers waren toch een gelegenheidsformatie?! Laat ze dan gewoon stoppen en allemaal de eer aan hunzelf houden!

    /   Reply  / 
 4. nancy

  ik snap niet waarom ze er niet gewoon mee stoppen….
  zonder Joling zijn t geen toppers meer!!
  ze zijn met z’n 3-en met een geintje hiermee begonnen, en nou moet er steeds een nieuwe bij….dan zijn t geen toppers meer, dan is t steeds een ander groepje!!
  joling, froger en gordon dat waren de toppers!!

  Rene ga gewoon weer lekker je eigen weg, daar ben je super in, de commotie heb je helemaal niet nodig!!

    /   Reply  / 
 5. Ikke

  Nee, Gerard terug, dat is leuk!??? Ik heb hem meegemaakt bij de concerten, en als je jezelf tegoed vind om een kein meisje een handje te geven, dan heb je voor mij al vrij snel afgedaan. Wat een verbeelding zeg!!!

    /   Reply  / 
 6. Danielle

  Is Danny de Munk geen optie. Hij past er wel bij denk ik.

    /   Reply  / 
  1. saskia

   dan hebbie waarschijnlijk veel te veel betaald je had ze beter bij ticketpoint.nl kunnen bestellen

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>