Eindelijk goed nieuws Toppers: nummer 1-positie

Na al het gezeur, trammelant en ellende rondom De Toppers van de afgelopen maanden is er vandaag eindelijk iets positiefs te melden rondom het feesttrio. De dvd van Toppers in Concert 2009 komt namelijk met overmacht binnen op 1 in de DVD Muziek Top 30. Het is het vijfde jaar op rij dat De Toppers de bovenste positie bereiken met de concertregistratie.

Op elke 100 dvd’s die er van de Toppers zijn verkocht, deed nummer 2 André Rieu er slechts 17. De Toppers hebben bovendien Queen of Pop Madonna van de eerste plaats verstoten. Mooie prestatie heren!

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>