Gerard Joling in duet met Shirley Bassey?

Het zou zomaar kunnen dat er op het duettenalbum van Gerard Joling een nummertje staat met Shirley Bassey. Joling heeft gisteren in De Wereld Draait Door verteld dat er ‘iets in de lucht hangt’. Joling was daar te gast naar aanleiding van de release van The Performance, het nieuwe album van Bassey. De zanger bewondert de levende legende al vele jaren.

Volgens Gerard heeft Shirley enkele fragmenten uit zijn show Stout & Nieuw gezien, waar ze erg van onder de indruk zou zijn. Beiden delen een voorliefde voor uitbundige en extravagante outfits, zoals boa’s en reusachtige verentooien.

Joling viert volgend jaar zijn 25-jarig jubileum als zanger en komt daarvoor met een cd-box met zijn grootste hits, een nieuw album en een duetten-cd. Ook komt er minstens één reusachtig optreden om zijn jubileum te vieren.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Gerard Joling in duet met Shirley Bassey?

  1. jacco de vries

    Het zou top zijn zo’n duet, al jaren fan van de Dame SB groetjes

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>