En de nieuwe Topper wordt… Gordon!?

Weet u het nog? De hele zomer lang geruchten over Gordons vertrek uit De Toppers. Gordon wordt de geruchten zat – vermoedt dat ze vanuit het Toppers-management afkomstig zijn – en stapt zelf uit het feesttrio. Vervolgens ontstaat de zoektocht naar een nieuwe Topper, iets wat omstreeks december bekend moet worden. Nu lijkt het er op dat Gordon gewoon weer terugkeert bij de Toppers.

De website Primeurjagers plaatste vanmorgen het bericht en het management heeft bevestigd dat er inderdaad gesprekken worden gevoerd met Gordon. Maar er zouden nog twee artiesten in de running zijn voor een plekje bij de Toppers.

Het lijkt er dus op dat geen enkele geschikte artiest bereid was om het plekje over te nemen. En dat ze nu weer aankloppen bij Gordon, die natuurlijk een flink wensenpakket op tafel heeft gelegd.

Ik blijf er bij: sla lekker over in 2010 en kom in 2011 vernieuwd terug zonder smet.

facebook share facebook share

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “En de nieuwe Topper wordt… Gordon!?

 1. kees

  laat die kwal aub wegblijven ik woord misselijk van die homo

    /   Reply  / 
 2. @lbert

  Tja ik denk dat Gordon na zijn laatste singel “succes”wel door heeft dat hij het van zijn solo carierre niet moet hebben, ik vond de Toppers leuk, maar vind Jeroen er al helemaal niet in passen, ik zou zeggen gewoon er mee stoppen.
  @ Kees, waarom moet er bij staan die homo ?

    /   Reply  / 
 3. Pingback: Nieuwe Topper eind deze week bekend | Nlpop

 4. Pingback: Gordon verwijst De Toppers door naar Gerard Joling | Nlpop

 5. brull

  ik vind gerard joling wel vervelend worden.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>