Paul de Leeuw definitief geen nieuwe Topper

Het lijstje met mogelijke Toppers wordt steeds korter. Gerard Joling maakte een tijdje terug al bekend het definitief niet te worden en zojuist heeft Paul de Leeuw in de Coen & Sander Show definitief bevestigd niet de nieuwe Topper te zijn. “Ik heb wel een keer met René gesproken om mee te denken over nieuwe dingen. En ik zie René en Natasja ook regelmatig, maar dat ik de nieuwe Topper zou worden, is nooit tot mij doorgekomen.”

De Leeuw is dus nooit officieel benaderd. “Ik had er wel serieus over nagedacht, maar ik kan toch niet. Ik zit in mei helemaal vol.”

De presentator/zanger heeft gisteren het Knoop Gala opgenomen, waar hij verschillende artiesten tegen het lijf heeft gelopen. “Ik zag Xander. Nou, die heeft niks tegen mij gezegd hoor!” De Leeuw zegt dan ook geen idee te hebben wie de nieuwe Topper wordt.

Jeroen van der Boom zei afgelopen maandag nog deze week meer nieuws te verwachten.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Paul de Leeuw definitief geen nieuwe Topper

  1. Joran

    Wie zegt dat het een man wordt?, misschien krijgen we er wel een vrouw bij!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>