Toppers in Concert 2010: Gerard Joling oppertopper (video)

Het eerste optreden van Toppers in Concert 2010 zit er op. Het was een dik feestje in de ArenA van Gerard Joling, Gordon, René Froger en Jeroen van der Boom. Ruim drie uur vermaakten ze een uitverkocht stadion met Hollandse hits en een enkele buitenlandse voltreffer, zoals opener I Gotta Feeling van de Black Eyed Peas, afgelegd in een prachtige praalwagen. Terugkerend Topper Gerard Joling is het absolute hoogtepunt van de avond; zijn hits worden het luidst meegezongen en hij presteert ook het beste van het kwartet.

De Toppers vierden het jubileum en de verjaardag van ‘Ome Gé’ uitgebreid. Al vroeg in de set kreeg de zanger de ruimte om zijn hit Ik Leef Mijn Droom te zingen. Aan het einde was er een medley van zijn hits, waaronder Maar Vanavond, Maak Me Gek en Zing Met Me Mee.

Check ook:
- Toppers in Concert 2010: Video!

Geer en Goor
De sfeer tussen ‘Geer en Goor’ was gemoedelijk. Meermalen zochten ze elkaar op tijdens de show en er was zelfs een medley die de heren in duozang vertolkten. Natuurlijk werd de gebrouilleerde vriendschap met een geintje afgedaan. Helemaal koek en ei zal het nooit meer worden tussen de twee – daarvoor is te veel gebeurd – maar ze kunnen prima met elkaar door één deur.

Complimenten
Het was mijn allereerste keer Toppers in Concert. Via een last minute aanbieding hadden ik en 14 metgezellen een kaartje voor 12,50 euro op de kop getikt. Zitplaats tweede ring. Ik had me voorbereid op slecht geluid en slecht zicht, maar daar was ABSOLUUT geen sprake van. Via de schermen boven het immense podium was alles goed te volgen en het geluid in ‘de galmbak’ was alleszins acceptabel. Complimenten aan de organisatie voor dit gebeuren, echt vele malen beter dan ik had verwacht!

Een drie uur durende show dus, zij het met een pauze van pak ‘m beet 15 minuten. Dat moet ook bijna wel, anders is het niet vol te houden. Het concept is slim. Slechts een paar keer staan de Toppers echt als kwartet op het podium. Maar zodra er een solo of duet op komst is, kan de rest even naar beneden voor een kledingwissel èn een adempauze. Ondertussen zijn er ook de nodige gastoptredens.

Ruth Jacott
Van die gastoptredens maakt Ruth Jacott de meeste indruk. Aan haar wordt een ode gebracht door de vier Toppers, waarna Ruth ook nog solo een nummertje mag zingen. Wàt een wereldwijf, wat een stem. Ik weet niet of Ruth ooit eerder voor 60.000 mensen optrad, maar ze stond op het podium alsof het dagelijkse kost was. En dan puur qua professionaliteit, niet qua arrogantie. Ruth genoot zichtbaar van elke minuut. Dat geldt ook voor Karin Bloemen, die voor de gelegenheid in een prachtige jurk is gehesen.

Martin Morero
Ook Martin Morero (Peter Paul Muller) werd met luid gejuich ontvangen, hoewel misschien de minst bekende gastartiest van vanavond. Hij zong Echte Liefde en een nieuw nummer dat ongetwijfeld aan de Gooische Vrouwen-film is gekoppeld. Vrouwlief Cheryl Morero kwam ook op het podium en dankte voor het applaus. “Echt te gek, zoiets maak ik niet vaak mee. Ik ben ten slotte geen Linda de Mol”, grapte ze nog.

Het optreden van Popstars-winnaar Wesley kwam niet helemaal uit de verf. Om me heen hoorde ik velen vragen wie die jongen toch was. Verder zong Wesley een boyband-medley met de vier Toppers wat echt werkelijk nergens over ging. Een lelijke uitglijder deze avond, overigens net als de ode aan Michael Jackson. De dansers deden het voortreffelijk met Thriller, maar de heren zelf hebben absoluut geen stem om Michael na te doen.

Ramses Shaffy
Wèl geslaagd was het eerbetoon aan Ramses Shaffy. Waar alle nummers met karaoke-teksten zijn vergezeld, is deze ode doorspekt met foto’s van de muziekheld. En toch zingt de ArenA alles woord voor woord mee. Mooi, kippenvel-momentje! Overigens miste ik dan wèl weer het eerbetoon aan Sugar Lee Hooper, die ons in april ontviel. Het had echt leuk geweest als De Wandelclub op het repertoire stond. Nu kwam alleen Oh Wat Ben Je Mooi eventjes voorbij.

Jeroen van der Boom
Wat me verder opviel: René Froger heeft geen solo in deze editie, waar zijn mede-Toppers dat wel hebben gekregen. Jeroen van der Boom zelfs twee, waar ikzelf weinig van kon genieten. Zeker nu Joling terug is bij het gezelschap is hij toch een wat vreemde eend in de bijt. Weinig partymuziek, meer serieuzer werk. Jij Bent Zo wordt weliswaar luidkeels meegezongen, de rest van zijn eigen nummers waar ik zar niet echt. En de Nederrockmedley die hij tegen het einde aan brengt, is voor mij echt te veel van het goede. Al kan dat ook te maken hebben met het feit dat het dan al bijna middernacht is, een lange zit.

Dan ook nog: elke bezoeker krijgt een haarband met twee led-bolletjes erop, welke mooi rood schijnen als je ze op doet. Leuk! Verder is de dresscode erg indrukwekkend, allemaal mensen in het wit en zilver is toch wel erg gaaf om te zien. Kleed jezelf evengoed luchtig, in de ArenA is het al snel bloedheet.

OV een ramp
Tot slot zou ik je aanraden om met de auto te komen. Zelf ben ik met de metro gereisd en dat was op de terugweg geen doen. De Toppers begonnen iets later waardoor de laatste metrolijnen zelfs met haasten worden gemist. Ik stond 0.15 uur op station Bijlmer en pas om 1.00 uur ging er een extra metro. Ook de perrons voor de treinen stonden tientallen minuten overvol. Die logistiek is echt beroerd geregeld.

En als allerlaatste opmerking: ik miste Shine in de setlist. Daar had ik me al dagen op verheugd maar dat nummer kwam niet voor. Dat gezegd hebbende: een gezellig meezingfeest, absoluut, het heeft mijn verwachtingen overtroffen.

Vrijdag in de loop van de dag meer foto’s (even rondzoeken nog) en video’s (uploaden daarvan neemt wat tijd in beslag).

Op ANP Photo kun je dmv ‘Toppers’ in het zoekveld invoeren al veel prachtige foto’s bekijken.

Bekijk filmpje van de opening van Toppers in Concert 2010:

facebook share facebook share

68 Reacties // Reageer

68 thoughts on “Toppers in Concert 2010: Gerard Joling oppertopper (video)

 1. peetjuh

  slecht.begon al met microfoon van froger die het niet deed.en verder steeds slecht werkende microfoons.en giga valszingende Gordon En dat ook nog nadat hij zijn BadBoyz succes wenste vanavond,terwijl dat o-ptreden pas vrijdag is…Stoppen toppers,slaat nergens meer op

    /   Reply  / 
  1. tropical d

   wat een slecht concert, geen goede overgangen tussen de muziekstukken, zeer slecht verstaanbare teksten van de heren tussen de nummers door, jammer, het waren echt 4 tobbers, laten ze geen vervolg geven als de uitvoering wordt als toppers 2010 en haal jeroen v.d. boom er uit, heeft geen meerwaarde voor de toppers

     /   Reply  / 
   1. Gedraag me naar mn lengte

    hahahahahaah
    hoe kan jij dit zeggen om 20:07?

      /   Reply  / 
  2. x

   KOOP EENS EEN GOEDE CAMERA OF NEEM EEN CURSUS

     /   Reply  / 
 2. Hielke

  Ik was er ook (ook voor het eerst en ook meteen voor het laatst). Wat een groot NEP-feest!
  Vind jouw verslag wel iets te positief. De inter-actie tussen de heren is erg magertjes en alles is tot in de puntjes geregiseerd. Weinig spontaans! Dat vond ik het grootste gemis van de avond. Ook het geluid wat niet optimaal, microfoons die niet goed aan stonden.

  Ik vond juist wel Jeroen vd Boom de beste van de avond. Hij kreeg juist wel ontzettend veel bijval van het publiek bij zijn hits ‘een wereld’ en jij bent zo’! Een grappig is dat jij noemt dat zijn nederpop-medley op het einde iets teveel van het goede is en ik dit juist het allerleukste van de avond vond. Zijn eigen versie met eigen pianobegeleiding van ‘Stil in mij’ bezorgde mij kippevel. Ik vond de feestmedley (met o.a. ‘de handjes de lucht in’die daarop volgende voor mij net iets teveel en hebben toen de Arena snel verlaten. Ik was op de fiets, dus geen vervoersproblemen gehad.
  Kortom: leuk om eens te zien hoeveel mensen zich laten meeslepen op zo’n avond, maar voor mij beslist niet nog een keer. Wat een ‘neppertjes’.

    /   Reply  / 
 3. gonnie

  vond het leuk om een keertje mee te maken. Ook ik vond dat er veel dingetjes mis gingen…inzet bij nummers vaak werd er niet eens gezongen en viel men bij de 2e regel in!Jeroen van der Boom vonden wij samen met Gerard Joling de absolute toppers!! Ik ben er dan ook niet mee eens dat je schrijft dat hij weinig bijval kreeg van het publiek !
  Ook de overgangen in de medleys waren uitermate vreemd van uptempo ineens naar een rustig nummer klopte niet altijd !!zeker niet voor de opbouw van een feest!Wat me wel van het hart moet is dat de terug reis een groot drama was…wegwerkzaamheden op dit traject zorgden er voor dat we zeker 2 uur in de file hebben gestaan + het uur voor we weg konden rijden maakten dat we een leuk feestje snel waren vergeten.

    /   Reply  / 
 4. Peter

  De Toppers waren de Tobbers!

  Ik ben het eens met bovenstaande reactie. Het geluid was soms niet om aan te horen. Inzet bij start van de nummers werd minimaal voor de helft gemist. Gordon die zo’n beetje bij elk nummer de tekstmonitor nodig had en zelfs bij zijn eerste solonummer alleen maar naar de monitor keek. De microfoons deden het regelmatig niet.

  Gerard Joling en Jeroen vd Boom waren de beste van de avond!
  Dit was voor ons de eerste, maar ook de laatste keer dat we geweest zijn. Wat een amateurisme!

  Vervoersproblemen kenden wij niet. Binnen 14 minuten reden wij bij de afslag Weesp op de A9. Wij waren in 40 minuten thuis in Almere Buiten. Stonden op P1 geparkeerd. Ga je richting Almere, rij dan via Weesp, ivm de werkzaamheden op de A1.

    /   Reply  / 
 5. Melanie

  Wat een negatief geklets allemaal zeg! Ga dan niet en blijf de volgende keer lekker thuis!
  Het was echt een TOP feestje! Helemaal leuk! Alleen erg jammer van de files… Wij waren pas tegen 3 uur thuis, terwijl het normaal een half uurtje rijden is… Ben nu gebroken op mijn werk, maar dat mag want het was TOP!!! Wil vanavond wel weer!

    /   Reply  / 
  1. Han

   Yep Melanie, je hebt gelijk, gewoon positief bekijken. Het was een lekker ongecompliceerd sfeertje! Microfoon en stem van anderhalve Topper lieten wel eens te wensen over, maar Gerard en Jeroen vond ik echt TOP. Op de terugreis waren wij het daar allemaal over eens. Wij hebben gewoon een Top-avond gehad, volgend jaar gaan we weer. En voor degene, die nog gaan: have fun!

   Gr. [email protected]

     /   Reply  / 
  2. mona

   Ben zelf donderdag geweest.Had kaarten voor op t veld(G).
   Het zicht was goed,de mensen gezellig,de bar dichtbij en t geluid supper.Kortom volgend jaar weer…Snap al die kritiek niet zo.Maar ja je moet wat te zeiken hebben.

     /   Reply  / 
 6. Hielke

  nog een opmerking:

  Het concert donderdag was beslist NIET uitverkocht. Zag opvallen veel lege plekken in de Arena en de 2e ring was zelfs grotendeels leeg en groot deel ‘afgeplakt’

    /   Reply  / 
  1. gerard

   Hielke,
   Dat gedeelte wat afgedekt was op de 2e ring, dat is altijd bij concerten omdat je daar achter glazen wanden zit.

     /   Reply  / 
 7. Hielke

  @ Melanie

  Leg mij dan eens uit waarom het een TOP feestje was? Jij vond het geluid wel goed, jij vond de heren lekker spontaan bezig? Noem eens iets positiefs dan? Ben benieuwd …………

    /   Reply  / 
 8. Vero

  Voor wie nog wil, wij hebben nog een aantal kaarten over voor zaterdag (middenplein ingang J) Hebben een bus ingelegd en er zijn een aantal mensen die onverwacht niet mee kunnen. We komen wel uit België, indien je de kaarten wil zal er aan de Arena moeten afgesproken worden. Voor verdere inlichtingen bel 0475/44.05.04 en vraag naar Guy

    /   Reply  / 
  1. Vero

   Voor verdere inlichtingen bel 0475/44.05.04 en vraag naar Guy

   het nummer moet 00 32-475/44.05.04 zijn

     /   Reply  / 
   1. elles van dijke

    weet jij misschien waarneer de dvd uitkomt graag je reacties gr elles

      /   Reply  / 
 9. Wilco

  Ik ga er vanavond heen en heb er ontzettend veel zin in!! Ondanks enkele negatieve reacties hier.

  De concerten waren wel helemaal uitverkocht. Alle kaarten op de tweede ring zijn opgekocht door Kruidvat en dus verkocht, dat kruidvat deze ‘mindere’ plaatsen niet heeft weten te verkopen is onder hun verantwoordelijkheid. Vanavond zijn de kaarten op de tweede ring wel bijna helemaal uitverkocht en zaterdag zit de ArenA tot de nok toe vol!!

  Ik heb d’r zin in!

    /   Reply  / 
 10. Jeroen

  Ik ben gisteravond ook geweest (de eerste keer) en wij hebben genoten! Geluid was idd beter dan ik verwacht had. We zijn 10 min. voor het einde weg gegaan en dat is heerlijk. GEEN FILES!

    /   Reply  / 
 11. Carolien

  Ik ben gisteravond ook geweest en snap jullie negatieve gedoe echt niet. Het was een zeker een feest. Was idd blij dat Gerard Joling er weer bij was, maar verder niet meer dat lof. Gordon had mss zijn Hoge solo niet moeten brengen, maar ach er zijn ergere dingen. Verder vond k het geluid erg goed en heb dan ook erg genoten. Het lijkt me moeilijk om het ook de 6e keer weer spannend te houden en toch hebben ze dit heel goed gedaan! Go toppers!

    /   Reply  / 
 12. Bianca

  Vond het een super avond gisteren. Ook al was het geluid niet optimaal het was een regelrecht feest! Toppers jullie waren allemaal fantastisch. Ben elk jaar nog geweest in dit jaar het minste last van files gehad. Kon meteen door rijden…

    /   Reply  / 
 13. corien

  ga vanavond heen voor de 4e keer heb er nu ook weer zin in vooral nu ik dit filmpie zo zie

    /   Reply  / 
 14. Sven

  Ook ik was er gisteravond en ook ik heb genoten. Het was gewoon een feestje. En tja, soms was het wat vals enzo, maar ach, als je alleen voor de stem komt, kan je beter naar een concert gaan van één van de heren. Nu was het gewoon gezelligheid war het om ging. Al moet ik dan net als bovenstaande commentaren er wel bij zeggen dat ook wij het meest genoten van Jeroen en Gerard en dat juist die medley die jeroen zong erg leuk was. Mocht er al sprake zijn van een vreemde eend in de bijt, was dat Rene Froger, maar vgl mij was die arme man gewoon niet helemaal lekker (dat bedoel ik letterlijk, het leek wel alsof hij grieperig was). Gordon kan idd best wel vals zingen en zijn hoge gekweel is soms wat pijnlijk, maar ach, een Nederlander moet wat te klagen hebben :-) . Het viel me wel op dat iemand als Thomas Berger (waar ik echt helemaal niets mee heb) Gordon helemaal weg zong en dat die arme Wesley (die wel goed bij stem was) niet de kans kreeg zijn hit te zingen of iets “eigens”te doen. Ruth was top, Karin was top, Frans zong nummers die ik niet kende (maar de melodie is toch altijd vrijwel hetzelfde dus wat maakt het uit). Ik ga in ieder geval volgend jaar weer, al hoop ik dat ze dan gewoon van de afgelopen 6 jaar van alles er in gooien dat ze ook al eerder hebben gezongen. je merkt dat het feestrepertoire een beetje op is en ik hoor liever herhaling dan misfits (bij Michael Jackson was het echt een beetje jammer). Mochten anderen nog gaan: heel veel plezier, het wordt een feestje!

    /   Reply  / 
 15. B.K.

  Ik ga vanavond maar wil 1 ding weten: Martin Morero treedt vanavond toch ook gewoon weer op? Zou Linda de Mol (als Cheryl) dan ook weer het podium opkomen? Brijant figuur is die Martin!

    /   Reply  / 
  1. Twan

   ik denk het wel, want ze hebben gister alleen Martin opgenomen, zover ik kon zien (wellicht werden de momenten door de Toppers-camera’s ook opgenomen voor gebruik voor de film. Sowieso vast wel voor de dvd). En voor de film moeten ze natuurlijk wat keuze hebben uit verschillende shots.

     /   Reply  / 
 16. Yvonne

  Was er voor het eerst, goed geluid op de 2e ring, heel gezellige avond gehad. Alleen kan ik me wel vinden in de opmerkingen hier dat de microfoons een drama waren. Inzetten van tekst was vaak slecht en verder wel heel veel gasten. Weinig keren 4 toppers tegelijk en dan nog een verplicht ‘rondje’ lopen. Weinig spontaniteit!
  Geer en Jeroen de toppers!
  Weinig ‘uit het dak’ momenten gezien bij het publiek, ook niet bij die op het veld stonden. Pas bij Frans Bauer ging het dak eraf!!!!
  Als mensen ‘gek’ deden werd dit meteen gefilmd.

  Mochten ze het aandurven volgend jaar weer te gaan koop ik kaarten voor het veld.
  Was op de fiets, dus vlug thuis.

    /   Reply  / 
 17. Melanie

  Gelukkig nu wat meer positieve reakties! We weten toch allemaal dat je niet gaat om de zangkwaliteiten op zo’n avond? Dan moet je idd zoals een ander hier ook al zei, naar een concert gaan van 1 van hen. Dit is ‘gewoon’ (noem het maar gewoon) een ontzettend leuk en gezellig MeeZingFeest, met ook nog eens een stel leuke artiesten. En idd ik denk ook dat René niet helemaal lekker in zn vel zat, hij moest veel moeite doen om zijn noten eruit te persen. Maar je zag ze ook genieten hoor, die 4 mannen van zon mooie wit-zilver gekleurde arena! Ik wens ieder die vanavond en morgenavond ontzettend veel plezier, dat zal ongetwijfeld gaan lukken. Als je maar om het feestje gaat, komt het allemaal goed!!

    /   Reply  / 
  1. Melanie

   Nou mede melanie! ik vind dat je helemaal gelijk hebt!
   ik ben gister ook geweest, 1e ring, en ik vond het een supergaaf concert!..De opkomst was geweldig!..wat een mooie wagen, wel jammer dat ik de andere 2 koppen (van jeroen en rene) niet kon zien, maar die zoek ik wel even op zo.
   Thriller van Michael Jackson vond ik juist super!, ook de dansers, hoe die aangekleed waren was leuk gedaan!, en ik stoorde me er niet aan dat ze niet vaak met zn 4en op het podium stonden, zo was er een beetje afwisseling!..het geluid was goed, en vond ook de effecten met het podium mooi om te zien, zo ook het vuur en de confetti!. Wel jammer vond ik het inderdaad dat Wesley en thomas berge niet iets van hun eigen repertoire zongen!. Erg leuk was het optreden van Martin moreiro en dat Sheryl er ook nog even was!. Ik persoonlijk vond jeroen vd boom met zn solo achter de piano en die andere solo het beste.
   Het viel mij idd ook op dat ze soms te laat invielen met zingen of verkeerd zongen, maar die paar foutjes in zown geweldige show, daar ga ik niet moeilijk over doen!. Wij waren wel met de auto gekomen maar ook in de file gestaan!, dat is het enige minpuntje van de hele avond!..ze moeten daar toch wat op kunnen vinden!, ze weten dat het druk word na afloop van zown concert!.

   Als ze volgend jaar nog met zn 4en zijn, ga ik weer!

     /   Reply  / 
 18. Twan

  In vergelijking met 3 jaar gelden geloof ik, toen met de olifant opkomst, vond ik het een stuk slechter…

  Teksten veeeeeel te vaak te laat instarten waardoor ze dan maar met regeltje 2 beginnen. En qua kostuums was het toen ook veel uitbundiger.

  Oke verder wel een leuke avond, maar Frans Bauer kreeg ze zaal zo ongeveer wel het beste mee.

  Al met al een leuke avond hoor, maar ik had er toch net wat meer van verwacht!

    /   Reply  / 
 19. Jeroen

  Ik had trouwens ook gehoopt op een solo nummer van Popstars winnaar Wesley. Hij is zo’n goede zanger en dan een lullige Backstreet Boys medley zingen… Jammer… Verder top avond! Opvallend vond ik wel dat het publiek niet zo uit z’n dak ging als bijvoorbeeld afgelopen zaterdag bij Gaga in het Gelredome.. Maar ja, dat is eigenlijk ook weer niet te vergelijken. Veel plezier voor de mensen die nog moeten gaan!

    /   Reply  / 
 20. Ellen

  Wij zijn gisteren voor de 6e keer geweest. Vorig vonden wij de beste show tot nu toe.
  Het geluid was echt slecht! Dit is opbouwende kritiek voor de Toppers, hopende dat ze er iets aan kunnen doen.
  Wij zaten 1e ring, het leek soms of dat er andere muziek doorheen klonk (jammer).

  Maar volgend jaar zijn we weer van de partij

    /   Reply  / 
 21. Pingback: Toppers in Concert 2010: Video! | Nlpop

 22. maria

  hoe kunnen mensen zeggen dat het geluid goed was???
  het was zo slecht dat was echt niet normaal!!
  wij zijn echt wel fans maar dit was verschrikkelijk slecht,onverstaanbaar en een galmende echo daarna.,er was er maar 1 die de zaal plat kreeg en dat was frans bauer,
  zeker niet de toppers,gerard is toch echt de beste zanger ,rene en gordon hebben geen bereik meer naar de hogere tonen,vals!!!
  kortom best wel leuk maar toch geen toppers meer voor ons..

    /   Reply  / 
 23. Janse

  Tja hadden we niet verwacht dat de nodige negatieviteit hier zou komen…

  En ja hoor het is weer zover…

  Wat doe je daar dan? Ga lekker thuis zitten kniezen ofzo. Geluid is niet overal top, nee! Waar wel als het één groot feest is. De Arena is niet de meest geschikte locatie maar wel de leukste voor dit soort dingen…

  Niet uitverkocht, oh nee? Nee lege plaatsen… Zucht! Zou het zo kunnen zijn dat prijsvechters als Kruidvat en Swarzkopf niet alle kaartjes hebben kunnen slijten? Oh ja… Dus Ticketpoint is ze kwijt en dus is het uitverkocht, dat de doorverkopers ze niet kwijt kunnen…

  Het afgeplakte deel wil je echt niet zitten, daar klinkt het het slechtst dus plakken ze dat af om ook weer een deel van de galm weg te nemen… Dus waarom negatief? Bekijk het eens anders, ze hebben geprobeerd het zo goed mogelijk te maken…

  Microfoonverhaal is niet best en weet ook dat de mannen daar echt niet blij mee zijn. Maar weet je wat het is, als men vraagt telefoons uit te doen om storing te voorkomen hoeveel mensen dat niet doen? Zeg niet dat dit de oorzaak is maar 60.000 mobieltjes, laten we zeggen de helft doet ze wel uit…

  Het is een feest voor iedereen, de een houdt hier van de ander daarvan. Hou je er gewoon niet van, prima ga dan niet. Ook al krijg je het kaartje gratis blijf weg! Misschien maak je er iemand anders wel blij mee. Het is immers niet voor niets de 6de keer dat die hut vol zit…

  Tja en dan de file heen en terug, is dat probleem van de mannen? Nee dacht het niet. Iedereen is meerdere malen gewaarschuwd ga op tijd weg want het is druk op en rond Amsterdam. Dat er dan ook nog een ongeluk op de ring gebeurd is helemaal rot maar onvoorkomelijk…

  De werkzaamheden in de nacht zijn rot maar waar, we willen nu eenmaal allemaal goede snelwegen zonder file en daar is wat werk voor nodig. Zet gewoon 100% NL op en geniet nog even na en maak het leven niet zo moeilijk, er is al zat gezeik in de wereld…

  Mensen die nog gaan, geniet! Daar is het voor bedoeld…

    /   Reply  / 
 24. Sandra

  Ik stond op het veld, helemaal vooraan bij de hekken voor het podium. Helaas was het podium erg hoog en zagen we maar weinig als ze in het midden of aan de andere kant stonden.Uiteraard via het beeldscherm nog het nodige kunnen volgen. Desondanks heb ik een geweldige avond gehad. Vorig jaar voor het eerst geweest en vond toen het meezing-gehalte wat hoger. Zodra ze een feestnummer hadden gezongen kwam er nu weer een minder nummer. Gerard en Jeroen waren helemaal top, net als Frans Bauer.Volgend jaar wil ik zeker weer, want het is gewoon een geweldig feest om mee te maken! Al hoop ik wel dat ze dan alle succes-feestnummers uit de afgelopen zes jaar in één show proppen!

    /   Reply  / 
 25. Zandvoort

  Aan een ieder die zo negatief is!
  Voor ons waren de TOPPERS….TOPPERS!
  En al was het soms even wat minder, het is ook wat je er zelf van maakt, verwacht niet in je leven dat iedereen jou het maar naar de zin moet maken of dat jij de enige bent in de Arena waar ze voor optreden blijf volgend jaar gewoon lekker thuis en draai je eigen muziek!
  En laat ons gewoon heerlijk feestend genieten van onze TOPPERS!

    /   Reply  / 
 26. Hester de Waard

  Het was HYSTERISCH! En weet je wat het is? Je moet er vooral je eigen feestje van maken. Als je er met een negatieve snavel, een colaatje en alleen je schoonmoeder of je zwager gaat staan, heb je er weinig lol denk ik, en vallen schoonheidsfoutjes je snel op. Maar ga je zoals ik met een groep vrienden (ik was een van Hermans ‘mensen’) en neem je een roseetje of wat (als ik nou iets negatiefs mag noemen is het wel de kater vanmorgen), dan heb je een superavond. Heb net weer genoten van het filmpje. Zou zo weer willen…

    /   Reply  / 
 27. van Dorp

  Voor de eerste keer zijn we naar een concert van de Toppers geweest.
  Het is ons enorm tegen gevallen slecht geluid soms kon je niet eens goed horen welk nummer het was vanwege het galmen.
  Wij hadden idd ook meer spontaniteit van de mannen onderling verwacht.
  Wij vonden de optredens erg mat.
  Jeroen van de Boom en Gerard Joling sprongen eruit idd zij hebben een goed optreden neergezet bij hun solo’s.
  Wie de zaal plat kreeg was het gastoptreden van Frans Bauer erg leuk en vooral sfeervol.
  Gordon was zijn stem verloren vermoed ik want hij klonk voor ons soms alsof hij een helium ballon had ingeslikt.
  Beetje overbelasting misschien het viel ons erg tegen wel jammer.
  Kan me niet voorstellen dat hij daar zelf blij mee was.
  Rene Froger vonden we ook niet goed uitkomen erg jammer.
  Het was leuk om een keer meegemaakt te hebben maar helaas niet voor herhaling vatbaar zeker niet voor 65,00 per kaartje. Maar goed er zijn genoeg mensen die volledig uit hun dak zijn gegaan geloof ik.

    /   Reply  / 
 28. Lars van amstel

  de eerste keer bij de toppers was super gezellig het geluid was super goed als je in vak 119 zit kan je alles goed zien en volgen en voor de mensen die het niet leuk vonden je moet er zelf een feesje van maken als je dat niet doet is het voor de eerste keer saai dus mensen voor de gene die vanavond gaan maak er een feest

  volgend jaar ben ik er weer bij de toppers

    /   Reply  / 
 29. Griebel

  Ook wij waren bij de toppers, zoals eigenlijk elk jaar. Gisteren voor het eerst deze reeks en vanavond nog een keer. Mijn eerste indruk van het concert is dat het lang niet zo sterk is als de voorgangers. De opbouw is vreemd, het concert is veel minder over de top dan anders. Het concert heeft een beetje dezelfde lijn als het derde concert wat ook niet een van de sterkste was.

  Het begint al met de praalwagen, eigenlijk komt die qua voorkomen te dicht in de buurt van de dubbeldekker die ze vorig jaar gebruikten. Het effect is bijna hetzelfde. Dan de muziekkeuze. Ook hier veel parallellen met het in mijn ogen mindere derde jaar. Veel Engelse disconummers en weinig lekkere Hollandse meezingers. Naar mijn mening heb je als organisatie een serieus probleem als de eerste polonaise van de avond afkomstig is van Frans Bauer en niet van de hoofdact zelf.

  Ik zeg hiermee niet dat de toppers alleen maar inhakers moeten zingen maar ik miste een beetje het typische toppersgevoel. Er was geen enkele medley die bijvoorbeeld de functie van een Marco Borsato medley of iets in die trend uit voorgaande jaren op zich nam. Wel had Jeroen een hele fijne medley met Nederpop nummers die hij weergaloos neerzette met de piano. De plaats van dit nummer in de show was echter compleet misplaatst. De sfeer zat er (eindelijk) in en toen kregen we dat, de hele sfeer weer vakkundig om zeep geholpen. Ik denk dat dit nummer beter op z’n plaats was geweest in de eerste akte. Eigenlijk is dit naar mijn mening ook het probleem van deze versie. De opbouw klopt niet, het schiet van het ene in het andere uiterste en daardoor komt de sfeer die zo tekenend is voor de toppers niet echt van de grond.

  De gasten waren stuk voor stuk erg sterk, al had Karin Bloemen best wat meer weg kunnen geven dan een constante herhaling van een couplet. Ik weet dat het nummer nu eenmaal zo hoort maar Karin had een prima medley neer kunnen zetten met bijvoorbeeld nummers uit Saturday Night Fever zoals ze dat enige jaren geleden deed bij musicals in Ahoy. Ik weet dat ik net heb gezegd dat er juist te veel van dit soort golden oldies in zaten maar ik denk dat dat juist het verschil had gemaakt. Door de toevoeging van Karin aan een discomedley had de bezetting anders geweest en had zij een stuk sterkere performance neergezet dan met dit slappe nummer.

  Dan vraag ik me echt af wie deze finale bedacht heeft. Natuurlijk hebben we Froger dit kunstje al eerder zien flikken met zijn concert in a round in 2004. Daar was de aankleding met danseressen met vlaggen hetzelfde alleen was het toen op het nummer You’re the voice (wat in elk geval een stuk opzwepender is dan we are the World). Op zich een schitterende finale maar ook deze had eigenlijk gewoon de eerste akte af moeten sluiten en geen sluitstuk van de hele avond moeten zijn. De toppers horen te knallen met een afsluiting, nu liepen veel mensen na afloop wat verweest rond bij de arena terwijl iedereen normaal uitgelaten is en nog lekker loopt te zingen.

  Was het dan alleen maar negatief? Nee absoluut niet, de show weet op sommige punten een toppersconcert te benaderen. Het is alleen niet het weergaloze spektakel wat het anders wel is. De opbouw is hier de grootste schuldige aan maar ook de kleding van de heren oogt bijna de hele avond flets terwijl dat normaal een van de sterke punten van de heren is. Na twee ijzersterke edities in 2008 en 2009 zijn we nu weer op het niveau van 2007. Ik hoop dat de heren het niveau van de twee vorige edities weer weten op te pakken.

    /   Reply  / 
  1. Mike de Zeeuw

   Ik had het niet beter kunnen verwoorden.

   Kleine toevoeging wat door anderen al is genoemd…..
   Geluid soms erg belabberd. Bij het eerste nummer dacht ik eerst dat er smurfen stonden te zingen. En die medley’s waren niet al te best ingestudeerd. Ze vielen vaak veel te laat in en overgangen klopte niet.

   Gezellig omdat we er een baar biertjes in hadden gegooid, maar ik heb de indruk de heren niet meer zo goed weten wat ze moeten zingen. Er zaten rare nummers tussen en ik miste een bikkel als eerder Engelbert Humperdink of Johnny Logan.

     /   Reply  / 
   1. Son

    Helemaal mee eens ! Slecht geluid en Froger en Gordon …..???? ze hadden ook thuis kunnen blijven …Toch ??

    Ik ben er nu klaar mee, wil wel naar Joling in Spaarnwoude ! Hij is de TOPPER lekker ding ….;)

      /   Reply  / 
 30. anneloes

  hoi,
  met wie had ik “OOGCONCACT” op de vloer, korte kant
  vanaf ingang J gezien.
  x

    /   Reply  / 
  1. oogje

   Loesje wat een oen ben jij er haaden 40000 mensen oogcontact met je hahahahahahaahahaha mufkut

     /   Reply  / 
 31. Griebel

  Overigens wil ik met bovenstaande reactie niet zeggen dat ik het niet leuk heb gehad… Het was alleen minder dan ik gewend ben van de Toppers…

  Het was leuk, maar er zijn edities vele malen beter geweest!

    /   Reply  / 
 32. Zandvoort

  Griebel!
  Johh je moet gaan solliciteren bij het management van de TOPPRS, om volgend jaar de opbouw van de show te regelen.
  Want zo te lezen weet je precies hoe het volgens jou visie had moeten zijn,wat zal jij alles tot in de puntjes in je leven georganiseerd hebben zeg!
  Doe toch niet zo moeilijk…. het was gewoon TOP!
  En oke hier en daar had het wat beter gekund, maar pfffff zeg… hoe breed jij het allemaal uitmeet van wat ze hadden moeten doen en vooral anders hadden moeten doen, heb je zo wie zo wel een beetje genoten of alleen maar opgelet wat er mis was?
  NOU TOPPERS WIJ HEBBEN HET SUPER GEHAD EN ONS NERGENS AAN GESTOORD! THANKS! VOOR EEN HEERLIJKE ONTSPANNEN AVOND!

    /   Reply  / 
 33. Marc

  Ik vondt 2009 1 van de slechte conerten ooit! muziek was oke sommige medley`s zoals voledam en guus meeuwis.. Maar de rest ook niet meer!. Dit jaar was het stukken beter.Idd hadden ze misschien voor een andere openingen kunnen kiezen want komt wel over heen met vorigejaar!, Maar geluid was zaterdag perfect! en microfonen deden het!. een Marco Borastao medley is al gedaan in 2008. Dit concert leek veel op 2008! en was goed! Veel Hollandse Medleys! en engelische disco muziek wat bekend is en iedereen mee kan zingen. Het eiden was super! We are the world mooi nummer met ze alle gezongen incl de gasten! Was super. Daarna gewoon nog een keer over de top! Was gewoon 1 groot feest!

  Show was goed! Ik ben een fan van frans Bauer maar toch was dit geweldig!!!

    /   Reply  / 
 34. MARTINA

  BEN GISTEREN VOOR DE 3E KEER BIJ DE TOPPERS GEWEEST ZAT EERSTE RING EN MOET ZEGGEN DAT IK BETEREN CONCERTEN VAN DE TOPPERS HEB MEEGEMAAKT
  HET GELUID WAS BAR SLECHT EN DE SHOW EROM HEEN VOND IK OOK MINDER DAN VOORGAANDE JAREN. JA VERDER IS HET GEWOON EEN GEZELLIG VOLKSFEEST HET ENE LIEDJE OF ARTIEST SPREEK JE MEER AAN DAN EEN ANDER.MAAR HET GELUID DAAR MOGEN ZIJ VAN MIJ WEL WAT MEER AAN DOEN HET WAS NIET TE VERSTAAN ALLEEN DE BASSEN HOORDE JE. EEN DREUN WAS HET VAAK.

    /   Reply  / 
 35. tropical d

  ben het helemaal met je eens,dit was echt slecht

    /   Reply  / 
 36. Suzanne

  Gisteren voor de 3e keer naar de Toppers geweest en natuurlijk weer veel lol gehad. Het enige minpunt vond ik de hoogte van het podium. Waarom was deze dit jaar zooooo hooooooggg???? Hebben we zoals elk haar veldplaatsen à 65 EURO dan verwacht je wel dat je wat kunt zien. Helaas hebben we heel weinig gezien, alleen als ze aan onze kant op het podium stonden waren de Toppers en alle artiesten te volgen, zodra ze in het midden of aan een andere kant stonden, zagen wij ze ook niet meer, heel jammer!! Verder een heel leuke show en ik ga volgend jaar zeker weer.

    /   Reply  / 
 37. josephina

  nou heerlijk hoor zo’n avond gewoon zet je zorgen even naast de arena en ga er in als een kip zonder kop. dit is nederland als het kan gebroedelijk met en of bovenop elkaar en dan maar zingen, zingen en nog eens zingen, maar goed dat het geluid hard is (wel of niet goed en iedere gek kunnen ze op het podium neerzetten als het maar meezingers zijn) iedereen zingt met vole borst mee. en dat klinkt zo gaaf! volgend jaar ga ik weer hoor.maak me niet uit wie er dan op het podium staan!!het is een groot karaoke feest

    /   Reply  / 
 38. Mandy

  Nou ik snap dat negatiefe gedoe ook niet..
  Hou toch op zeg!! Het zijn entertainers en die moeten zich bezig houden met het vermaken van hun publiek!
  Ga me nou niet vertellen dat jullie niet vermaakt zijn!
  Die microfoons dat is de schuld van de techniek.. En vergeten ze is een lap tekst .. Lekker boeiend weetje hoeveel coupletten zij zingen van verschillende nummers!!
  Ik ben vandaag geweest! Gordon zong helemaal niet vals! Hij zong het inderdaad in zijn eigen toonhoogte! Maar vals was het niet.
  Trouwens moeilijk hoor zo’n sopraan stem zingen als je een man bent! Met eigenlijk een wat lagere stem.

  Ik vond karin bloemen en jeroen v/d boom achter z’n piano + de ode aan ramses shaffi toch wel het beste van de avond. Ik vond het ook erg ontroerend dat liesbet list steeds in beeld werd genomen. Je kon zien dat ze het zwaar had.
  Verder wil ik juist meer engelse nummers horen!! Die nederlandse nummers zijn leuk, maar een aantal kende ik niet.
  Engelse nummers zijn meestal meer bekend onder de mensen!

  Oh, en een tip voor alle negatiefelingen: last gehad van het geluid / licht / zicht of wat dan ook… Ga dan niet de eerste show! Kom dan de laatste of de 3e show!
  Het zelfde geld voor musicals etc. Bij concerten is het eerste concert nog altijd beetje op de proef. Maakt niet uit hoe vaak ze het hebben gerepeteerd. Vanaf de eerste show zal het alleen maar verbeteren.
  Vanavond heb ik geen last gehad van iets! Het klopt, af en toe zette ze te laat in of klopte de tekst niet. Maar ze hebben het maar mooi weer opgepakt. En heb je enig idee hoe moeilijk het is je eigen stem of de band te horen als je optreed. Ja daar zijn die oortjes voor, maar dat geeft een heel onnatuurlijk gevoel!
  Volgend jaar ga ik gewoon weer. Ow en geniet is lekker van die voorstelling ipv er zo kritisch op (neer) te kijken! Je bent geen muziek producer ofzo. Wat weet je er nou werkelijk van… Probeer je ook is in te leven in die mannen.
  En trouwens heb je het niet leuk gehad? Een feest is zo leuk als dat je het zelf maakt. Misschien moet je daar is een 2e keer over nadenken.
  Ow en nog een klein dingetje. Wat is voor jullie spontaniteit?? Ik heb een nieuwtje voor je! Denk maar niet dat iets maar dan ook iets geimproviseerd is in een tv show. Niet van tijl beckand, paul de leeuw, jeroen van koningsbrugge, bij niemand.
  Ja er word in verschillende maten geimproviseerd omdat het altijd een vraag is hoe de mensen er op reageren, maar dan gaan ze daarna gewoon weer door met hun eigen verhaal. Alles is ingestudeerd, afgesproken en geoefend ik vond het een erg goede show

  Ajuus Mandy

    /   Reply  / 
  1. Ik

   Zeg doe eens even gewoon. Een recensie ok, leuk dat je het naar je zin hebt gehad. Er zijn net zoveel mensen die het niet naar hun zin hebben gehad. Kan toch?
   Je zeikt nu meer als die mensen met een negatieve reactie.

     /   Reply  / 
 39. Marchel

  Gisteravond ook naar het concert geweest. Het was vele malen slechter dan de voorgaande jaren. Vooral het geluid wat dramatisch, je kon bijna niet horen wie er aan het zingen was, Gordon had af en toe een Donald Duck stemmetje. Nee vond het niet goed genoeg om volgend jaar weer te gaan. Frans Bauer vond ik goed, terwijl we daar helemaal geen fan van zijn. Nee nier voor herhaling vatbaar.

    /   Reply  / 
 40. Tja

  Gisterenavond geweest, en heb het erg gezellig gehad.
  We zaten op de 2de ring en het geluid was beter dan andere jaren.
  Frans Bauer was het hoogtepunt van de avond en dat is toch frappant.
  Bij hem ging echt het dak eraf.
  Verder moet Gordon echt stoppen met zingen, wat verschrikkelijk, gillen is et enige wat hij nog kan, laat het zingen alsjeblieft aan Joling over, dat is toch echt de TOPPER van de toppers!!

    /   Reply  / 
 41. Loek Geelen

  We hadden plaatsen bovenin de eerste ring. Het geluid was gewoon BAGGER ! Verschrikkelijk. Enkel lage tonen. Het pauze-geluid enkel en alleen bas. Ik kan me voorstellen dat een plaats op het veld de mogelijk biedt om een feestje te bouwen. Op de tribunes vond ik het maar een groot nep-feest. Goed geregisteerd feestje op de buhne. De Arena organisatie heeft trouwens nog voldoende ruimte voor verbetering wat rolstoelers betreft.

    /   Reply  / 
 42. Son

  Vorig jaar maar een keertje overgeslagen…..De Toppers zijn Geer, Goor en René…. Het was een leuke avond, maar ik denk wel dat ik er nu klaar mee ben….Alle andere concerten wel gezien, en er is nu eigenlijk geen “SURPRISE” meer…Gerard is en blijft de beste, Gordon zag er niet goed uit en was zichtbaar doodmoe…René heeft het ook wel een beetje gehad, een beetje op zijn retour, en voor mij hoeft Jeroen niet. Best een geslaagde avond, maar toch ..???Het parkeren in het Transferium ..wat een nachtmerrie om eruit te komen bijna 2 uur !!! Lekker geregeld !
  GERARD JIJ BENT DE 4 TOPPRES !!!!

    /   Reply  / 
 43. Freddie de Roeck

  Was er ook bij en heb veel foto’s van gemaakt was er als Persfotograaf heb wel veel foto’s kunne wissen want er waren meer dan 30 fotografen allemaal duwen en voor me camera staan denken dat ze god zijn maar toch denk wel dat ik weer enkele mooie foto’s heb geschoten heb maar een klein deel er van op me eigen stite er opgezet zie http://www.freddiederoeck.nl en Reatie is altijd welkom

    /   Reply  / 
 44. jannie

  hallo toppers
  wij zijn ook weer eens geweest!!!
  wij stonden op het veld,en echt helemaal vooraan.
  72,00euro betaald,
  zonde van het geld,ik heb me rot geèrgerd,want we hebben er,
  weinig van gezien!!!
  het podium was veel te hoog,
  gelukkig dat jullie ook langs de kanten van het podium liepen.
  maar in het midden zag je echt niets.
  ik hoop dat jullie de volgende keer er iets aan doen!!
  2007 zijn we ook geweest,en dat podium was toen geweldig.
  stonden we ook vooraan.
  hopen op een reactie terug.groetjes jannie.

  ondanks er weinig van gezien te hebben,was het wel een feestje.

    /   Reply  / 
 45. Kim

  Nu,een paar dagen later ben ik nog steeds aan het nagenieten van deze geweldige avond met de Toppers!
  Onvoorstelbaar, niet uit te leggen aan anderen om zo een geweldig feest mee te maken…..60.000 mensen in het zilver en wit (op een paar mensen na, die er overigens ook erg mooi uit zagen).
  60.000 mensen die vrolijk zijn, 60.000 mensen die meezingen en meeswingen! En dan ook nog eens schitterend weer, waardoor we vooraf al in de stemming konden komen met medewerking van de beste zender 100 NL!
  Aan mensen die niet geweest zijn, is niet uit te leggen hoe gaaf dit is. Ik kan me voorstellen dat ook de Toppers hier een kick van krijgen.Wij ook! Wat een TOP-feest!
  Waar ik erg veel lol om heb gehad zijn de fluoriserende circa 10 swingende groen/gele feestgangers, die bijna als laatste binnenkwamen en in polonaise helemaal vooraan kwamen te staan. Geweldig om dat eens te bekijken vanaf boven, in de tweede ring! Jullie vielen goed op, tussen de witte mierenhoop!
  Slecht geluid? Geen idee, niks van gemerkt!
  Tot slot was het TOP dat er weer ondertiteling was van de nummers, altijd handig. Mogelijk is dat ook de reden dat ik nu geen stem meer heb?!
  Oja, wij stonden perfect geparkeerd op een buitenparkeerplaats, waardoor we zeer snel op de ring A10 zaten op weg naar huis. En inderdaad nog even met 100 NL op voluit om nog even na te genieten!
  Volgende x ga ik graag weer!

    /   Reply  / 
  1. Anneliefje

   hahaha ja lachen die groene slinger…wij zagen ze ook gaan! wel zuur voor de mensen die helemaal verbaasd nog aan de kant gingen ook! (en die er waarschijnlijk al een uur van te voren stonden voor een goed plekkie hahahaha)

     /   Reply  / 
 46. chris

  Was zaterdag bij de Toppers en het was waanzinnig. Helemaal uitverkocht, geen plek meer over. Geen zwarte afgedekte tribunes op de 2e ring en super nummers.Microfoons deden het gewoon, overgang naar de nummers waren goed en de onderlinge sfeer was goed.
  Het is typisch nederlands om altijd maar de negatieve dingen te noemen. Maar het bekende spreekwoord luidt; de beste stuurlui staan aan wal!!

  Toppers tot volgend jaar

    /   Reply  / 
 47. Anneliefje

  Lieve mensen,

  Heb even alle reacties zitten lezen…wat een hoop negativiteit! Ik heb ook heus wel mindere dingetjes gehoord en gezien , ben vrijdag en zaterdag geweest, maar beide keren was het gewoon echt helemaal te gek! holland op zijn best…wat een grote familie was het ;-)
  Heb persoonlijk het meest genoten van de dansers en danseressen..waar we dan ook voor kwamen…zoon danst er in mee…zo weet ik ook dat er aan dit feest enorm veel organisatie vooraf gaat…tuurlijk is het helemaal geregisseerd van het eerste tot het laatste woord, maar wat wil je dan? alleen zo kan iedereen denk ik het beste op elkaar inspelen..wij vonden zelf het geluid op de eerste ring vrij schel en hard bij sommige nummers..bleek dat het voor de dansers maar net te horen was (de toppers zongen er overheen…) zo zie je maar hoe betrekkelijk alles is. wat voor de 1 te hard is is weer nodig voor de ander.
  Nou ik heb genoten in ieder geval!
  Ben er volgend jaar zeker weer bij!

    /   Reply  / 
 48. Corina

  Wij zijn op zaterdagavond geweest, ik vind ook veel reacties nogal negatief, wij vinden het altijd een topfeest, we zijn voor de zesde keer geweest dit jaar en genieten altijd volop, Holland op zijn best, als je alleen al naar het publiek kijkt wat zo uit zijn dak gaat geniet ik al. Ik vond inderdaad ook dat Geer en Jeroen van de Boom eruit sprongen en ook wij zagen wat dingen misgaan maar gezellig was het zeker en dat is waar het tenslotte bij zo’n concert om gaat!! Alleen jammer dat de lichtjes die iedereen behoorde te krijgen op onze stoelen (net als bij diverse andere mensen) al weg waren voordat wij aankwamen en we vervolgens diverse mensen met tig van die haarbanden zagen vertrekken, vreselijk jammer, mijn dochter had hem vast ook prachtig gevonden.
  Volgend jaar maar bij de ingang uitdelen zou ik zo zeggen.
  Wij hebben weer genoten en zijn er volgend jaar zeker weer bij.

    /   Reply  / 
  1. Son

   Onze lichtjes 4x waren ook nergens te bekennen….! Je hebt altijd van die flauwe mensen….bah !

     /   Reply  / 
 49. ed

  Vond het een slap aftreksel van voorgaande toppers. Vd Boom hoort hier gewoon niet bij. Komt als commercieel circus over met veel te hoge prijzen. En ja ik weet t; kom dan niet. Nou inderdaad ik kom ook niet meer. De formule heeft zijn beste tijd gehad. Gelukkig hebben ze nog genoeg sponsors die volgend jaar weer te veel gaan betalen. Gooi maar over de balk (he titel voor een nieuw liedje ?)

    /   Reply  / 
 50. Reghar

  WAT EEN VRESELIJK GOEDKOOP OPTREDEN
  DE ALTIJD ZO AANWEZIGE GORDON, MENSEN AFZEIKEN OMDAT ZE TOEVALLIG VOOR 12,50 EEN KAARTJE HADDEN WETEN TE BEMACHTIGEN..UITZUIGER.
  ALLEEN TEGEN DE BILLEN MOGEN AANKIJKEN HEEL DE AVOND, VIPS AAN DE ANDERE KANT HADDEN HET VOOR HET ZIEN.(belangrijk publiek)
  VELDKAARTJE 75 EURO, 12,50 PARKEREN, BIER 5 EURO, WIJN 5 EURO, BACO 7 EURO…DOODIEK VAN DIE VIEZE SMURIIE (WIJN)
  SLAPPE SHOW, GODZIJDANK DAT fRANS BAUER ER NOG WAT SFEER IN HEEFT WETEN TE BRENGEN.
  EERSTE KEER NOOIT MEER.
  LEVE DE BEELDSCHERMEN, PODIUM 5 MTR HOOG NEKKLACHTEN VAN HET KIJKEN NAAR WAT HAKKEN.
  VOOR 10 EURO WIL IK NIET EENS EEN VIPKAART. EENS MAAR NOOIT MEER
  MET MIJ VELE MEER WIE KLAAGDEN

    /   Reply  / 
 51. ANGELA

  wat een vreselijke show, nooit meer.

    /   Reply  / 
 52. Roel

  Ik zag de bovenstaande filmpjes. Blij dat ik niet gegaan ben. Een legbatterij met kakelende kippen is gezelliger. Wesley, goed gedaan jongen!

    /   Reply  / 
 53. Nikay

  Waarom is het allemaal zo negatief. Dit is niet echt een show waar recensenten naartoe zouden moeten gaan. Dit is gewoon een avond vol gezelligheid, broederschap en plezier. En een beetje raar vind ik dat er gezegd wordt dat Thriller slecht was, terwijl ik van vele mensen hoorde dat dat juist het hoogtepunt van de avond was. Beetje zure recensie. Natuurlijk mag je je mening hebben, maar er zijn veel mensen die er al heen gaan, en van tevoren toch weten wat voor negatiefs ze zullen opschrijven.

  Ik denk dat als je niet genoten hebt van deze avond, je jezelf véél te serieus neemt, en je niet weet hoe je je moet laten gaan.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>