NLpop interview: Nick & Simon zoeken uitdagingen in The Voice of Holland

Aan het weer te zien mag het dan herfst zijn, Nick & Simon werken momenteel zo ongeveer een tropenrooster af. Net terug uit Griekenland voor opnames van De Zomer Voorbij is het duo meteen vol in de opnames van The Voice of Holland gegaan. Ondertussen wordt er ook volop aan promotie gedaan voor single Een Nieuwe Dag en het aanstaande album Fier, dat op 1 oktober zal verschijnen. NLpop sprak Nick & Simon op Schiphol, waar ze aankwamen vanuit Griekenland daags voor de opnames van The Voice of Holland.

Die opnames vielen overigens samen met het begin van de opnames voor de Gooische Vrouwen-film, die volgend jaar in de bioscopen gaat draaien. Nick & Simon zijn beiden groot liefhebber van de tv-serie en zouden heel graag in die film spelen, zo vertrouwden ze NLpop eind 2009 toe. Maar dat lijkt dus toch even anders te lopen. Al hebben Nick & Simon wel een onderonsje gehad met Martin Morero, dat weer op de extra’s komt bij Fier.

Verder kijken de twee uit naar The Voice of Holland. Dikke kans dat fans (en ook niet-fans) een andere kant van de muzikanten krijgen. Maar daarover vertellen Nick & Simon natuurlijk het beste zelf, check het video-interview:

Check ook het eerste deel, waarin ze alvast vertellen over Een Nieuwe Dag en het album Fier. Overigens staan ze in april 2011 weer in Ahoy’.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>