Ellen ten Damme wil dansbaar Nederlandstalige cd maken

Na jaren van zoeken lijkt Ellen ten Damme eindelijk haar draai te hebben gevonden als artiest. De concerten uit de Durf Jij-theatertournee waren het afgelopen jaar vrijwel steevast uitverkocht terwijl ze met Cirque Stiletto lovende recensies en wildenthousiast publiek naar de theaters brengt. Ondertussen is Durf Jij ruim een jaar oud en wordt de luisteraar hongerig naar nieuw materiaal. Daar wordt aan gewerkt, belooft Ellen aan NLpop op de rode loper van de Edisons.

“Ik ga zeker mijn best doen om weer zo’n mooie plaat te maken als Durf Jij, opnieuw Nederlandstalig”, vertelt ze aan NLpop. Durf Jij kent kleine en uitbundige liedjes, wat cabaret-achtig of zelfs bijna richting cabaret.

Maar met het materiaal van Durf Jij kan ze op het podium moeilijk op handen lopen of de radslag maken, iets wat Ellen met haar turnverleden graag doet bij optredens. “Ik wil mijn volgende plaat veel dansbaarder maken, zodat ik ook dansers mee kan nemen”, zegt ze vastberaden.

Bekijk hier het eerdere rodeloper-filmpje met o.a. Ellen ten Damme.

Bekijk het gesprekje met Ellen:

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Ellen ten Damme wil dansbaar Nederlandstalige cd maken

  1. Pingback: Allereerste gouden plaat Ellen ten Damme voor Durf Jij | Nlpop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>