Do scoort met Hij Gelooft in Mij uit Beste Zangers van NL

Opnieuw heeft De Beste Zangers van Nederland een single opgeleverd. Dit keer is het Do die een nummer heeft uitgebracht en wel Hij Gelooft in Mij, afkomstig uit het oeuvre van André Hazes. Het nummer is vrijdag uitgebracht en staat heel het weekend al hoog genoteerd in de iTunes Chart. Dat belooft een hoge binnenkomst voor Do in de officiële charts van aanstaande vrijdag. Ze kan het gebruiken.

Want de carrière van Do zit behoorlijk in het slop. Ze scoorde mondiaal succes met de Brian Adams-cover Heaven en liftte daarna nog mee op het succes van Marco Borsato met het nummer Voorbij. Maar op eigen kracht wilde het niet erg lukken. Weliswaar wisten wat nummers de Single Top 100 te bereiken, ik denk dat nog maar weinig mensen weten om welke titels het hier gaat. Toevallig heeft ze vorige week nog in een interview gezegd lang niet altijd achter de muzikale koers van het merk Do te hebben gestaan. Opmerkelijk is dan ook dat Do zonder noemenswaardige successen altijd is mee blijven draaien in showbizz-land.

In De Beste Zangers van Nederland kon Do zich weer eens presenteren aan een groot publiek. Het nummer van André Hazes brengt ze met veel emotie. Het is bovendien geen één-op-één-kopie van het origineel, ze geeft er een eigen draai aan. Weliswaar moet je dan nog houden van de hijgerige zangtechniek van Do, het nummer komt toch redelijk zwaar binnen.

De Beste Zangers van Nederland lijkt voor Glennis Grace haar grote doorbraak te hebben betekend. Wie weet levert het Do een comeback op.

Bekijk Hij Gelooft in Mij:

facebook share facebook share

22 Reacties // Reageer

22 thoughts on “Do scoort met Hij Gelooft in Mij uit Beste Zangers van NL

 1. Rob

  Wat vreselijk, die vibraties in die stem.
  Lijkt wel of ze op een trilplaat staat.
  Die overdreven reacties van de anderen, bah.
  Nee ik had het liever van Anita of Glennis gehoord.

    /   Reply  / 
 2. Sven van der Mann

  Blijft een lekkerwijf

    /   Reply  / 
 3. vinn

  Kippenvel!!! Echt prachtig

    /   Reply  / 
 4. Dann

  geweldig! wat een gevoel legt ze in het lied

    /   Reply  / 
 5. luuk

  Prachtige vertolking van Hazes’ “zij gelooft in mij” , de emotie die ze erin legt is echt onomschrijfbaar! verdient zeker een hoge notering in de single top 100 vrijdag!

    /   Reply  / 
 6. Suus

  Blijft geweldig mooi, elke keer dat ik hem luister weer! Dit nummer staat de hele tijd op repeat en elke keer weer kippevel.
  Jammer dat de radio zenders hem niet draaien, maar aan de andere kant, des de knapper dat Do er nu al mee op 2 staat in de Itunes! Zeker dat, wanneer de pers en de radio zenders deze topper oppikken, ze doorvliegt naar nummer 1 !

    /   Reply  / 
 7. Ashley

  Super mooi!
  Ik vind dit nog beter dan het orgineel eerlijk gezegt.
  Heb het nummer nog niet zo vaak voorbij
  horen komen op de radio,
  of ligt dat aan mij?
  Dit is een #1 hit!

    /   Reply  / 
  1. Kevin

   Wat mij betreft is het origineel NOOIT te overtreffen.

     /   Reply  / 
   1. Ashley

    Smaken verschillen ;)

      /   Reply  / 
    1. Kevin

     Zeker, over smaak valt niet te twisten.. Maar goed, ik heb Hazes lang geleden live gezien en dat is “echt” kippevel. Dat krijg ik niet bij deze uitvoering. Wel leuk voor Do trouwens! Hopelijk komt ze snel weer met eigen materiaal..

       /   Reply  / 
     1. Geesje

      Dat heb ik nu bij deze vertolking.
      Vond verschillende nummers van Hazes mooi maar de stem van de man vind ik dan weer niet te pruimen.
      Vreselijk zelfs.
      Gelukkig maar dat smaken verschillen, anders zag het er in muziekland maar saai uit.

        /  
 8. intox

  Wie dit niet mooi vindt is gewoon gevoelloos!
  Zij heeft samen met Glennis de mooiste stem van NL.
  Haar stem is gewoon zo ENGELACHTIG mooi!!!

  Dit is 100000x beter dan het origineel, geef mij maar soul inplaats van dat nederlands volkslied stemmetjes gebeuren.

    /   Reply  / 
 9. intox

  Het staat al op #2 in de Itunes lijst!
  Xander staat op 12 met als je slaapt!
  Glennis staat op 3 met afscheid en 35 met engel zonder vleugels!!
  YESSSSS glennis en do!

    /   Reply  / 
 10. Jonas

  mijn hemel….lees ik dat nou goed “doe mij maar soul” ? dit,…deze moedeloze, zielloze verkrachting door mevrouw Do van dit nummer heeft niets maar dan ook helemaal niets met SOUL te maken….mooi zingerij om een hitje te scoren of aandacht te krijgen…zeer triest wordt i er van…verheerlijking van leegt zou ik zeggen…
  maar goed ieder zn”dingetje” of beter gezegd “do-tje” in dit geval…

    /   Reply  / 
  1. Luuk Reinders

   Vind dit juist wel soul hebben, zoals ze meerdere nummers met een soul bracht in beste zangers.. Maarja je mag er van denken wat je wil. Ik vind het machtig mooi

     /   Reply  / 
 11. Sjouk&Chris

  Mijn man en ik kregen allebei tranen in onze ogen bij dit nummer. We hebben hem ook gelijk gekocht en hij wordt iedere dag gedraaid. We waren al fan van Do maar met dit nummer heeft ze zichzelf weer overtroffen zeg. Wow.
  Het gevoel wat zij in haar muziek legt is echt zo voelbaar.
  Do’tje, ga zo door!!!

    /   Reply  / 
 12. Frankly

  De Hazes versie uit 1982 heeft altijd meer meer mijn voorkeur dan de versie die postuum op 1 binnenknalde Do komt zeker de top 3 binnen .maar in haar uithaal (dit gaat voorbij) hoor je dat ze het net niet haalt haar stem begint hier wat te kraken is ook tergend hoog maar zo staat ie wel op de download die nu op itunes geconsumeerd wordt.

    /   Reply  / 
 13. Mireille

  Haha, wat leuk om die discussies te lezen, sommige zitten vol respect andere verre van respectvol! Of je het nu wel of niet mooi vind is een ieders keuze! mijn vader is groot Hazes fan en kritisch, maar hij krijgt zelfs kippevel! Tuurlijk zitten er schoonheidsfoutjes in, dat kan niemand ontkennen!! Maar de rest van het nummer klinkt zo lekker dat ik die alweer vergeten ben! :) ik vind het echt mooi gedaan! En bij Do heb ik ook een grote gunfactor! Ze werkt al jaren hard, dus ze verdient het even! Even weer een boost om door te gaan met muziek maken! Helemaal Do! En niet een beetje van de platenmaatschappij en een beetje Do! Ik zeg op naar nummer 1! En ik ga haar daar zeker mee helpen!

    /   Reply  / 
  1. Suus

   Amen!

     /   Reply  / 
 14. jaap1334

  Ik heb zonder vooroordelen naar het nummer geluisterd maar was in mindere mate enthousiast. De uithalen die het nummer maken worden onderbroken en anders getimed waardoor het zijn kracht verliest. Do moet meer rust in haar gezicht hebben zodat de tonen en minder geforceerd uitkomen en volgens mij rookt ze weer…….das mijn mening….

    /   Reply  / 
 15. Dann

  In de midweeks top 100 op 2! misschien aanstaande vrijdag 1? zou TOP zijn

    /   Reply  / 
 16. Dann

  Do staat op 1 in de mega top 100. nieuw binnen!

    /   Reply  / 
 17. Pingback: Tweede nummer 1-hit voor Do | Nlpop

 18. Pingback: De Beste Zangers domineert Single Top 100 | Nlpop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>