Nieuwe single van de Toppers gratis te downloaden

‘Met deze downloadactie willen we er weer voor zorgen dat alle bezoekers van Toppers in Concert 2012 het nummer luidkeels mee kunnen zingen en daarom is het een cadeautje van ons aan alle fans’, aldus de Toppers.

Op 17, 18 en 19 mei vindt Toppers in Concert 2012 plaats, met naast Jeroen, Gerard en René, ook gastoptredens van Paul de Leeuw en Glennis Grace. Het thema is The Love Boat Edition, en de dresscode is Glitter Marine ‘White & Blue’.

Ter promotie bieden de Toppers hun nieuwe single als gratis download aan. In samenwerking met 100%NL en 5minuten.tv kan je Topper Van Je Eigen Leven hier downloaden. Wel eerst even registreren om te kunnen downloaden.

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Nieuwe single van de Toppers gratis te downloaden

 1. Art

  En, heb je hem al binnengehaald Marcus? :D

    /   Reply  / 
  1. Marcus Lucas Auteur

   Ik zelf nog niet. Maar vrienden van me gaan naar het concert!

     /   Reply  / 
 2. Pingback: Extra concert Toppers in Concert 2012 | NLpop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>