Lieve Patty, een echte diva gooit niet met modder

Er woedt een mediaoorlog tussen Patty Brard en Patricia Paay aan de ene kant, en Tatjana Simić aan de andere kant. We zouden bijna vergeten dat ze eigenlijk zangeressen zijn. NLpop vraagt zich af: diva’s die met modder gooien, zijn dat wel echte diva’s?

Wanhopige B-acteurs, vergeten eendagsvliegen en andersoortige opvulsels van ’s Lands rode lopers, opgelet: dit is hoe je een hype maakt. We ontkomen er niet aan. Uiteraard in de befaamde bladen, in gossipshows op tv, en vandaag ook in De Telegraaf.

Met veel bombarie verliet Tatjana het trio De Diva’s. Patty is nu diep beledigd omdat het voormalig sekssymbool gezegd heeft dat Patty niet is komen opdagen tijdens een afspraak bij de platenmaatschappij. Brard dreigt daarom met een advocaat.

“Dus mij afschilderen als iemand die gemaakte afspraken niet nakomt, dát moet je niet doen! Jokken om je zin te krijgen. Want dan heb je écht een probleem. En niet alleen met mij, maar ook met mijn advocaat, die je de hartelijke groeten van mij doet.” Aldus Brard.

Mensen, waar gaat dit in vredesnaam over?

Nu de groep uit elkaar is gespat, hebben de societykarakters volgens mij geen tv-show of CD meer te verkopen. Dan is het ofwel een roep om aandacht, ofwel opgekropte emoties. Dus dames, relax. Mediteer even. Vind die balans. Want hoewel dit uitermate vermakelijk is, bewijzen jullie jezelf hier geen dienst mee. De divastatus onwaardig.

Voor alle wannabe-diva’s en diva’s in opleiding. Bekijk hieronder hoe het hoort. De legendarische Whitney Houston, die na haar huwelijk met Bobby Brown al zijn vuile was buiten had kunnen hangen. Ze besloot dat niet te doen, want ze wilde zich niet verlagen.

Volg NLpop op Twitter en sinds kort ook op Facebook.

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Lieve Patty, een echte diva gooit niet met modder

 1. Ap0c

  lulkoek, alle diva’s in de states hebben wel is met modder gegooit.
  kom niet met onzin.

    /   Reply  / 
  1. Marcus Lucas Auteur

   Ik zou niet weten wie? Echte diva’s in de lijn van Barbra Streisand, Shirley Bassey, Bette Midler, Whitney Houston, enzovoort? Die zijn volgens mij subtieler en gebruiken meer humor als ze een sneer uitdelen. Misschien hebben wij een verschillend idee over wat een ‘echte diva’ is.

     /   Reply  / 
   1. Anneke

    Ben het met je eens Marcus. Kan ook van dat rijtje niemand noemen die zo met modder heeft lopen gooien als de zogenaamde diva’s hier.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>